Инфо

19. новембар 2015.19. нов 2015.
„НАТИНИ“ ОСНОВЦИ ИЗ ДРЕНОВЦА ПОСЕТИЛИ МУЗИЧКУ ШКОЛУ „МИХАИЛО ВУКДРАГОВИЋ“

ЗАБАВНО МУЗИЧКО ДРУЖЕЊЕ

Занимљивим Мини концертом на којем су се нашле кратке композиције за флауту, клавир, хармонику, виолину и гитару основци Музичке школе „Михаило Вукдраговић“ обрадовали су своје госте предшколце и ученике од петог до четвртог разреда ОШ „Ната Јеличић“ из Дреновца. Поред композиција класичне музике могли су се чути и рок звуци тако да су малишани уживали у сваком тренутку проведеном у концертној сали Музичке школе.
- Мали Мини концерт смо приредили у складу са њиховим узрастом. Увек подржавамо све што је за децу. Желимо још већу сарадњу са свим основним школама. Волели бисмо да нам дођу у госте и деца из градских школа – рекла је проф. Соња Живковић.
Пре почетка концерта мали Дреновчани имали су прилику да се, кроз разговор са професорима и ученицима, упознају са већином инструмената заступљених у Музичкој школи.
- Сарађујем са директором Драганом Карићем већ неколико година. Они су већ код нас у Дреновцу имали концерте. Биле су сјајне реакције деце тако да сам решио да сваке године правим један концерт у сарадњи са Музичком школом. Свуда има талената само им треба посветити пажњу. Због тога се ми трудимо да им приредимо нешто овако сваке године – изјавио је Зоран Петровић, васпитач и организатор посете малишана из Дреновца.
Како је недавно био и Светски дан детета ово је била одлична прилика да се деци са сеоског подручја организује несвакидашња посета образовно-забавног карактера. Музичка школа „Михаило Вукдраговић“ недавно је угостила и предшколце из Вртића „Младост“, а како кажу њихова врата су отворена за све оне који би да се уз музику и песму друже са њима.
О. Г.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa