Инфо

3. децембар 2015.3. дец 2015.
СПОРТ ИНВАЛИДИ

ТРИ БРОНЗЕ ЗЛАТА ВРЕДНЕ

Државно првенство за особе са инвалидитетом у организацији Спортског савеза инвалида Србије окупља све најбоље такмичаре и ово је круна свих досадашњих турнира.
Шабачки клуб “Мачва” су представљали у женској категорији Т 1-5 (категорија колица) Јованка Николић и урђица Ковачевић. У мушкој категорији Т 6-7 (категорија стојећи) Драган Баћановић и Немања Бирманчевић. У мушкој категорији Т 1-5 (категорија колица) Драгосав Недељковић и Славољуб Авдић.
- Ово првенство је било у знаку нашег клуба. У све три категорије је освојена по бронзана медаља. Јованка Николић је поред веома тешке конкуренције, на изненађење свих нас, па и ње саме, успела да победи далеко боље противнице и забележи свој први велики успех освојивши треће место. Драган Баћановић је такође поред веома јаке конкуренције, и тешке групне фазе успео све то да прође где је у полуфиналу нажалост заустављен али и освојена бронза на оваквом турниру је злата вредна. Славољуб Авдић је у својој категорији такође направио успех дошавши до полуфинала и освојивши треће место. Надамо се, иако је крај године, да је ово почетак још успешније сезоне 2016. за наше стонотенисере, поручују из клуба.

С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa