Инфо

10. децембар 2015.10. дец 2015.

Бесплатна обука пливања за ученике трећег разреда

У склопу програма „Шабац град без непливача”, у организацији Града Шапца, почела је бесплатна обука ученика трећег разреда. На обуку пливања пријавило се више од 200 ђака. Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић посетио је трећаке који почињу прве часове пливања и још једном указао да је Градски базен изграђен да би сва деца научила да пливају, али и да би Шапчани могли да се рекреирају и користе здравствене програме.
- Бесплатну обуку за ђаке финансира Град Шабац, са идејом да до краја следеће школске године сва деца основношколског узраста науче да пливају. До сада је кроз базен прошло близу 1000 деце која су научила да пливају. Видим да су и деца и родитељи задовољни, а програм се остварује по плану. Паралелно са обуком пливања, на базену се одвијају и здравствени програми. Очекујем да директори школа организују и пошаљу ученике својих школа, како би деца могла да се рекреирају у оквиру шампионског часа, рекао је градоначелник Зеленовић.
Обука се састоји од 20 часова и завршава се полагањем. Групе броје од 15 до 20 малишана, а свака има тренера и помоћника.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa