Инфо

10. децембар 2015.10. дец 2015.
IN MEMORIAM

ЗОРАН ОБРЕНОВИЋ ЋЕЛА

У Шапцу је у 49. години изненада преминуо дугогодишњи руководилац групе за сузбијање наркоманије у Полицијској управи у Шапцу, Зоран Обреновић Ћела.
Колега Зоран Обреновић је након завршене Више школе унутрашњих послова 1988. године почео свој радни век у Полицијској станици у Владимирцима као вође групе за послове безбедности. Након тога, свој рад наставио је у Шапцу на линији рада сузбијања имовинских деликата. Имао је завршен и Факултет цивилне одбране и заштите. Свој највећи допринос дао је као руководилац групе за сузбијање наркоманије где је учествовао у акцијама сузбијања и откривања кријумчарења наркотика, а тако и у превентивним активностима. Вршио је едукацију ученика основних и средњих школа о последицама злоуоптреба наркотика. Био је државни едукатор са сертификатом из Драјзерове.
Поред преданог рада у полицији Зоран је посвећено радио и на популаризацији женског рукомета. Ангажовао се у области рада женског рукометног клуба “Медицинар”, где је са млађим категоријама освајао турнире широм Србије.
Памтићемо га по ведром духу, посвећености породици и послу. Његов одлазак велики је губитак. Био је предани супруг Александре и поносни отац Андрее и Уне.
Почивај у миру.
Полицијска управа у Шапцу

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa