Инфо

24. децембар 2015.24. дец 2015.
НовогодиШње враголије

ОТМИЦА ДЕДА МРАЗА

Већ по традицији у Библиотеци „Политика“ у Крупњу се крајем године организује изложба новогодишњих и божићних честитки које су урадили деца из вртића, ученици основних и средњих школа и одрасли. Изложба честитки је хуманитарног карактера, а прикупљен новац од продаје честитки је уплаћен онима коме је најпотребнији.
У сарадњи са Предшколском установом „Наша радост“ у Крупњу деца припремне предшколске групе су извела представу „Отмица Деда Мраза“. Према речима њихове васпитачице Оливере Миловановић: „Представа истиче тренутак у ком су због мале непажње вук и лисица својом лукавошћу успели да украду Деда Мраза. Међутим, све то је видео зечић који је брзо (као само он то уме) обавестио децу која су спасла Деда Мраза како би стигао на време да свој деци света испоручи поклоне“. На одушевљење присутних, понајвише најмлађих, мали глумци су награђени аплаузима и овацијама публике. Срећу и радост малишана није могла да умањи ни чињеница да се овом догађају одазвао мали број становника Крупња који су, изгледа, имали неког важнијег посла.
Новац прикупљен од продаје честитки биће уплаћен Удружењу „Зора“ из Крупња које ради са децом и младима ометеним у развоју.
Д. Жугић

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa