Инфо

31. децембар 2015.31. дец 2015.
КОНФЕРЕНЦИЈА СРПСКОГ ПОКРЕТА ДВЕРИ

ОРГАНИЗОВАНИЈИ У НОВОЈ ГОДИНИ

Повереништво Српског покрета Двери у Шапцу одржало је у понедељак конференцију за медије на којој су свим грађанима који поштују јулијански календар честитали Божић уз радостан поздрав “Христос се роди. Ваистину се роди.” Грађанима Шапца пожелели су добру Нову 2016. годину на свим пољима.
-Повереништво Двери је тренутно у процесу формирања градског одбора. Наше активности на локалу окренуте су и једном важном додатном циљу а то је припрема за наступајуће локалне изборе. Настојаћемо да формирамо што више месних одбора, да обавимо упис чланства и на тај начин ојачамо нашу структуру на градском нивоу, рекао је в.д. председника Градског одбора Двери Предраг Вукосавовић.
Према његовим речима није им циљ само механичко увећавање чланства, него да своју политику представе грађанима, као и да кроз разговор са њима чују предлоге и заједно дођу до најбољих решења. Истакао је да је Дверима циљ да изађу из оквира странчарења и понуде другачију политику Србији.
На конференцији је речено да ће се базирати пре свега на социјалним темама. Сматрају да Шапцу у овој области фали систематско решење и да они имају снагу и капацитет за његово доношење. Мисле да давање једнократне помоћи најугроженијим породицама није довољно добро и да је потребно наћи начин за трајнију бригу о њима.
Од како су Двери регистровани као политичка партија пре неколико месеци порастао је број оних који желе да буду њихови чланови. Ипак, подвлаче да то морају бити искључиво часни и поштени људи. Просторије странке у Карађорђевој улици су отворене понедељком, средом и петком од 10 до 12 часова.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa