Инфо

7. јануар 2016.7. јан 2016.
МЕТАЛОПЛАСТИКА ЗАПОЧЕЛА ПРИПРЕМЕ

Плеј оф примарни циљ

У понедељак су и рукометаши Металопластике стартовали припреме за наставак Супер лиге. Припреме свакако започињу у Шапцу, а да ли ће у потпуности бити спроведене овде или ће један период играчи и стручни штаб провести ван града, што је жеља свим у клубу, није још познато.
Шапчани ће тренирати два пута дневно, а на старту, пажња ће бити посвећена најнепопуларнијем, али и најважнијем делу припрема, физичкој спреми. Прве две недеље, преподневни тренинзи ће бити базирани на раду у теретани, као и стицању кондиције кроз трчање. Поподневни рад је посвећен раду с’ лоптом и усавршавањуе тактике. Показатељ напретка екипе биће и припремни дуели.
- Имамо потврђена два дуела против „Политехнике“ из Темишвара, румунске екипе, наших традиционалних пријатеља, које сада предводи наш некадашњи играч Перо Милошевић. Против њих играмо 28. и 29. јануара. Планирамо бар још једну или две пријатељске утакмице, а тренутно тражимо ривале – истичу у редовима Шапчана.
Током целе полусезона, „Металопластика“ је практично формирала и уигравала тим. Стефан Илић се прикључио крајем октобра, а Вукашин Рајковић пред паузу. Тренутно је у току потрага за појачањем које би, пре свега, требало да очврсне одбрану. Супер лига се наставља другог фебруарског викенда, када ће „пластичари“ угостити „Југовић“, у хали „Зорка“.
ТАБЕЛА: 1. Ц. Звезда 21; 2. Слога (П) 18; 3. Партизан 18; 4. МЕТАЛОПЛАСТИКА 16; 5. Пожаревац 14; 6. Југовић 12 ....... 9. Раднички (Кг); 10. Железничар 1.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa