Инфо

7. јануар 2016.7. јан 2016.
СТИПЕНДИЈЕ ГРАДА ЗА НАЈБОЉЕ СТУДЕНТЕ

УЛАГАЊЕ У УСАВРШАВАЊЕ

На основу конкурса расписаног 5. новембра прошле године, градоначелник Шапца Небојша Зеленовић, недавно је донео одлуке о додели три годишње сипендије студентима за дефицитарна занимања и 17 годишњих наградних студентских стипендија у висини од 14.000 динара. Данијела Митровић и Срђан Стефановић двоје су са списка које град помаже да своје успешно школовање приведу крају.
-Као и сваком студенту, никада ми није довољно новца за све књиге и курсеве језика које желим да похађам. Мени новац највише значи у том смислу, да могу себи да приуштим све оно што ми је потребно за студије. Наравно, оставићу нешто и са стране, што ћу касије вероватно уложити у докторске студије, каже Данијела која је на мастер студијама енглеског језика са просеком 9,66, а стипендију од града је добијала и раније.
За разлику од Данијеле, Срђан је стипендију града добио први пут. Студент је треће године Математичког факултета и просек му је 10.
-Раније сам у школи добијао Видовданске награде, које су биле јако велике и за мене, као дете, нарочито значајне. Ову стипендију ћу усмерити на своје усавршавање у образовању, наводи Стефан.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa