Инфо

4. фебруар 2016.4. феб 2016.

Кроз пар реЧи

КАЈАК ““ Репрезентативци Србије завршили су први део припрема за такмичења која их очекују у 2016. години. Спринтери који су се припремали у Шапцу протеклих месец дана, заједно са остатком репрезентације, отпутовали су у среду у Турску. У овој земљи ће изаћи на воду први пут у 2016. години.
ФУДБАЛ ““ У првој припремној утакмици током зимских припрема, фудбалери Мачве савладали су, члана Српске лиге „Београд“, обреновачки „Раднички“ 3:1 (1:0). Стрелци голова за „црвено ““ црне“ били су: Марковић и двојица придошлица, Јанковић, с“™ беле тачке и Јеремић. Једини гол за Обреновчане постигао је Ранђеловић са 11 метара.
ФУДБАЛ ““ Фудбалери Прова, трећепласираног тима Зоне „Дрина“, пружили су добар отпор прволигашкој Колубари, али су на крају поражени 2:0. У припремној утакмици, стрелци за екипу из Лазаревца били су Миловановић и Стојковић.
КОШАРКА - Кошаркаши Рађевца славили су, после продужетака, у 8. колу Друге регионалне лиге „Запад“, против лајковачког Железничара, 87:84. Домаћи су били у предности већи део утакмице, али је у завршници дошло до пада, што су Лајковчани искористили и меч увели у продужетке.
СТОНИ ТЕНИС ““ У Основној школи „Вук Караџић“ од 4. до 6. фебруара, реализован је први Стонотениски камп за ученике основних школа. Организатори су се одлучили да прве године не буде пријављивања, већ су врата школе била отворена за све школарце од 9 до 12 сати. Покровитељ Кампа био је Град Шабац.
АТЛЕТИКА ““ Катарина Гачевић, атлетичарка клуба „АШК Темпо“ освојила је бронзану медаљу на дворанском Првенству Србије за млађе јуниоре у Новом Саду. Хицем од 11 м и 97 цм, Гачевић је освојила треће место у категорији бацања кугле.
РВАЊЕ ““ Никола Николић, рвач шабачког клуба „Витез“, освојио је бронзану медаљу на првом Купу Србије за јуниоре одржаном у Зрењанину. Николић је био трећи у категорији до 84 кг. У његовој категорији, злато је освојио Дицков (Раднички Београд), а сребро Буљовчић (Спартак).
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa