Инфо

4. фебруар 2016.4. феб 2016.

ЧИВИЈАШКИ “˜ОРОСКОП

ВОДОЛИЈА
Дочекали сте да и краљица пише вама. Ономад сте ви писали њој, и сви су се шалили на ваш рачун. Као, нема она времена за вас, неће она да одговори на ваше писаније. Кад оно, стигло писмо из палате. И то не обично писмо, већ честитка, ословљена са „екселенцијо“. Видите да се, ипак, исплатило то што сте пресавили табак.

РИБЕ
За вас не важи она да је свака реклама добра реклама. Шта је све испричао и снимио онај ваш бивши радник, то није баш здраво. Још када је кренуо да се брани како га је конкуренција натерала на то, било је још горе. Чак су почели да се зезају како је неко опасан као ваша виршла. Претрпели сте јак ударац, али све ће то лећи на своје место. Прегурали сте ви и веће проблеме.

ОВАН
Можда не умете баш да погодите сваку реч, али вас трговина хоће. А, тргује се свачим и све је дозвољено. Не мари ако је то мало и мимо прописа, брзо застари, нико неће то да примети. А, нисте ни први који је пре успеха у животу радио посао који има везе са испраћајем покојника.

БИК
Ви померате границе и спајате неспојиво. Вама је потребна и шајкача и бела немачка кобасица. Без моцарт кугли и плазме, ви нисте своја на своме. Још да вам запева Бекута, нико неће моћи Мрко да вас погледа.

БЛИЗАНЦИ
Много мало времена проводите на радном месту. Неки злотвори кажу да само два сата будете у кабинету, али они не виде да сате и сате проводите на терену, да не кажемо у кампањи. И не само то, људи не разумеју колика је ваша жртва, јер на терену сте изложени спољним утицајем коју у великој мери могу да вам покваре ““ фризуру.

РАК
Сада можете да живите живот пуним плућима. Више нисте министар. После свега, платили сте цех своје глупости. Али, то не мора да буде ништа страшно. Зар аплауз којим су вас дочекали они који вас и сменише, не представља светло на крају тунела када је реч о вашем самопоуздању. Не треба ни да бринете, почиње сезона занатских радова.

ЛАВ
Чудно је за некога ко има толико искуства да направите такву грешку. Уместо да поентирате, ви сте постали тема и пандам за одбрану нападом. Ко вас и натера да се региструјете на Твитер, није вам био доста Фејсбук? Није ваш посао да током седнице твитујете, зар не?

ДЕВИЦА
Како је једну девицу лако преварити. Колика повика на оног газду, а онда дружење са њим, пићенце, лагана храна... Како се сада одбранити од тога. Па, наравно, новим радним местима. Кога брига за суд, за све изречене речи, прво оправдајте себе, затим њега, а на крају закуцајте нереалним обећањем и на изборе не морате да мислите. А, он, опет профитирао, продао и зарадио.

ВАГА
Ви сте доказ да добро треба да размислите шта где и када кажете, или напишете. Можете да добијете непозване, маскиране госте. Да су се барем најавили, па да спремите кућу, усисате. Овако, банули људи због тамо неких написаних статуса. Полако, добро размислите како даље. Мада, један савет ““ ко их шиша, само напред.

ШКОРПИЈА
Ви баш запели да наступите у Народном позоришту? И нека сте. Ако ништа друго, немате ви ништа мање права од неких других заслужних уметника, а умете и лепо да се обучете. Ставите лептир машну попут диригента у опери, или келнера у ресторану, зависи како ко шта гледа. А, народ, он ће увек да „мрачи“. Пси лају, каравани пролазе.

СТРЕЛАЦ
Радосна вест за све, ускоро почиње нова Фарма. Давно је није било, али сада обећавају културнију варијанту. Нема сумње да ће тако и бити, јер летимичан поглед на листу потенцијалних гостију управо то гарантује. Биће ту и рокера, и Мораве, а бићете ту и ви, позната ћерка која је хит на јутјубу. Јадни „Парови“, поново ће бити распарени.

ЈАРАЦ
Крајње је време да поведете рачуна о кућном буџету. Шта, други су луди што иду преко границе по гориво. Пре ће бити да сте ви лењи. Лепо се спакујте, поведите супружника и нејач са собом и правац Босна. Ем ћете да сипате јефтино гориво, ем можете да поједете јефтине ћевапе, и поново ћете бити у плусу.
ПС: Један Стрелац, академик све је лепо објасние: „Хајде да српски језик сведемо на ове две речи - ј... и супер.“
Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa