Инфо

25. фебруар 2016.25. феб 2016.

ЧИВИЈАШКИ `ОРОСКОП

Риба
Иако је управо отпочео период риба, за вас се не може рећи да сте у плусу. Није кренуло добро. Вести из Либије су вас толико погодиле да сте послали Нејаког Уроша да се слика и да те вести саопшти народу. Касније сте, ипак, одлучили да се и ви појавите, али није то то. У наредном периоду вас очекују још већа искушења, и то онаква на каква нисте навикли.
Ован
Тешко је докучити шта је на вас оставио већи утисак ““ задовољство због победе над великим ривалом, или туга због губитка трофеја. Можда може да вам помогне мајка, која не пропушта ниједан меч омиљеног клуба. Мајка је мајка.
Бик
Вас то и не брине, али остао је укус издаје у устима. Напустили сте верне партнере, а за нове изабрали управо оне који су вашој највећој снази, пензионерима, смањили пензије. Ономад сте хтели да рушите једну другу владу ако не повећа пензије, а сада подржавате оне који су панзије смањили. Ви сте енигма и за астрологе. Ко ће то да похвата и свати свака част.
Близанац
Хвала вам што сте дошли у Србију и што желите да спасите српске сточаре. Колико ћете им помоћи, то они најбоље знају. Али ви сте, ипак, требали мало да се распитате и да знате да се и у Србији ћевапи праве искључиво од јунећег меса. Волимо ми и свињеће, али онда се ти ћевапи мало више скупе. И не заборавите да засадите и коју парцелу лука, јер роштиљ без њега је као слово „ј“ без тачке.
Рак
Газите и рушите све пред собом. Противници вам нису ни до колена. Сигурни сте кандидат за Белу кућу. Иако то не изгледа, вас сви воле без обзира на боју коже, сексуално опредељење... Воле и њу, али мало мање због оног њеног шоње. Када будете стали једно наспрам другог, народ ће имати шта да види ““ ви са предивном Словенком, а она са оним метиљавим.
Лав
Па, шта ако сте купили стан од тамо неке удовице Земунског клана. Као да то не може да се деси сваком смртнику, а не министру. И паметно је да ћутите, немате ви коме да се правдате. Да нису они можда лечили оне незгодне? Нису, ви сте. И на крају, ко не би волео да купи нешто за 30 нечега, а прода после годину дана за 50, тих истих ““ нечега.
Девица
Није вам пријатно када се деси инцидент на којем говорите. Не замерите, то је Србија. Нешто вам и положај Сатурна није у идеалној путањи. Али ви долазите из земље велике демократије и то најбоље разумете. Не могу да се сви слажу са вама. Уосталом, и у вашој земљи је све више евроскептика, зар не?
Вага
Ви сте прави доказ да код нас постоји „српски сан“ који сте остварили. Није то за вас био ни тежак, ни дугачак пут. Од шофера до министра и то каквог ““ војног. Онај ваш другар је исто био шофер, али је добацио само до места председника Земуна. Можда да поделите тајну свог успеха и са необавештеним не би ли и они дотакли барем делић „српског сна“.
Шкорпија
Остварио се и ваш сан. Летећете за Америку и то по привилегованој цени карти наше најомиљеније авио-компаније Ер Србија. Додуше, не директно из Сечња, већ из Београда, али и то је боље него да идете из Будимпеште. А, тешко да је из Мађарске јефтиније него из Србије. Поздравите дијаспору, и слободно нам пренесите неки трач из авиона. Летеће и ОН, купио је карту.
Стрелац
Колико год да сте у праву, није у реду да раднике називате „лешевима“. Нису радници криви што ти силни менаџери са Унион и Мегатренд универзитетима годинама воде српску привреду. Погледајте мало у своје двориште и барем за нијансу смањите шлихтање.
Јарац
То што сте ви пали, не значи да ће да падне и ОН, колико год ви то желели. Савет ““ манжте се више политике, доста је било. И све те жабе које сте морали да прогутате због другог јарца, довољно говоре о томе да је време за предах. Никако не размишљајте о кандидатури за председника 2017. године. А, тај други јарац, није баш толико плашљив, пре је прилагодљив.
Водолија
Сигурно вам је рука задрхтала када сте потписивали нови Закон о сарадњи са НАТО. То не можете да негирате. Знамо вас ми. Толика „љубав“ којом сте обасипали „омиљену“ војну групацију у периоду пре 2012. године оставила је трага на вама. Него да ви лепо организујете пикник за те официре који некажњено могу да корачају по Србији код вас у Бајчетину. Када се наљоште ваше Томоваче, има да клизе без проблема по новим српским коридорима.
Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa