Инфо

25. фебруар 2016.25. феб 2016.
ОДРЖАНА ИЗБОРНА СКУПШТИНА ФК „РАДНИЧКИ“ ШАБАЦ

Потпора резултатима

Други најстарији шабачки фудбалски клуб, у пролећну полусезону улази са новоизабраним председником клуба, проширеним Управним одбором и Надзорним одбором, једногласно изабраним на изборној скупшни ФК „Раднички“.
Од четвртка, 25. фебруара почео је да тече четворогодишњи мандат новог председника Управног одбора ФК „Раднички“, Зорана Анђелића, београдског предузетника који је добио поверење свих чланова Скупштине. Ово није прво председничко место за њега, с“™ обзиром да је некада предводио и ФК „Лисовић“, за који је некада и наступао као фудбалер.
- „Раднички“ је клуб са дугом и успешном традицијом и част ми је што ми је указано поверење да будем на његовом челу. У клубу су моји пријатељи, сви имамо много ентузијазма, жеље и хоћемо да унапредимо клуб у сваком погледу. Нећемо давати велика обећања. Најпре желимо да организационо ојачамо Раднички, направимо детаљан краткорочни и дугорочни план и кренемо њихову реализацију. Скупштине се редовно одржавају једном годишње, али ми имамо идеју да се знатно чешће састајемо и анализирамо све резултате, не само спортске, него и управљачке ““ истакао је Анђелић у првом обраћању као председник клуба.
Изабрани су и преостали чланиви Управног одбора, секретар и Надзорни одбор, а тема првог састанка председништва биће избор координатора за рад млађих категорија.
- Наш циљ, у догледној будућности је да имамо све старосне селекције, а примарно је да ојачамо сада активне, кадетску, пионирску и селекцију петлића . Пажњу поклањамо и струци, тренер првог тима и кадетске екипе имају Б тренерске лиценце ““ нагласио је председник Скупштине, Ненад Јовановић.
Идеја водиља управе је да клуб напредује и више никада не испадне из било које лиге, те свака шампионска амбиција прати вишегодишњи план који ће бити потпора наступа Шапчана у вишем рангу.
Полусезону у Окружној лиги, „Раднички“ је окончана петом месту са 25 бодова, седам мање од првопласиране Дрине. Прво пролећно коло „Раднички“ игра у Прњавору, али пре 13. марта, „шабачке црвене“ 2. марта, очекује Куп утакмица у Причиновићу, против Младости. Уколико „Раднички“ победи, 9. марта, дочекаће Мачву у полуфиналу Купа Шапца.
Д. Благојевић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa