Инфо

17. март 2016.17. мар 2016.
Победа за Шабац

ЗА ЈАКО СЕЛО И РАЗВИЈЕН ГРАД

Листа Победа за Шабац - Немања Пајић на предстојеће локалне изборе излази под редним бројем 2. Носилац листе је Немања Пајић, актуелни заменик градоначелника Шапца и лидер Западне Србије. Пајић каже да је ПОБЕДА за ШАБАЦ настала као израз потребе да грађани сами доносе одлуке о свему важном за свој живот, јер то нико неће урадити боље од њих, био у централи неке странке у Београду или било где на другом месту.
- ЉУДИ су најважнији потенцијал ПОБЕДЕ ЗА ШАБАЦ! Окупљени смо око уверења да само ЈАКО СЕЛО И РАЗВИЈЕН ГРАД могу поправити квалитет живота сваког нашег суграђанина. Окупљени смо и на темељу уверења да само Шапчанке и Шапчани, мештанке и мештани свих наших села могу знати шта је за њих важно и шта је за њих добро, зато сами треба и да доносе одлуке о свему важном. Победа за Шабац се бави темама које су од животне важности за грађане - комуналном инфраструктуром, здравством, образовањем, социјалном заштитом, али, у исто време имамо пуну слободу да доносимо одлуке од интереса за грађане, ослобођени било какво партијског диктата из неког центра. Демократизација и децентрализација су главне тековине политичког процеса, а једино њихова пуна примена гарантује доследно спровођење народне воље. Наши суграђани треба да бирају људе које знају и треба да буду сигурни да они сутра неће по нечијем диктату урадити нешто сасвим супротно оном због чега су их грађани бирали, а Победа за Шабац је настала на том уверењу - да имамо право да сами бирамо и креирамо своје окружење - каже Пајић.
На листи ПОБЕДА ЗА ШАБАЦ - Немања Пајић, уз Западну Србију, су Нова Србија, Нова странка, Зелени Србије, Левица Србије и ГГ Шабац. Великом броју окупљених мештана у селима Поцерине, Посавотамнаве и Мачве о мерама за које се у различитим областима живота залаже Победа за Шабац говорили су Немања Пајић, носилац листе, Божидар Катић, др Дејан Павловић, Александар Симић, Бранко Филиповић и др Радивој Петровић, а о активним мерама здравствене заштите говорили су др Бранко Вујковић, члан Градског већа Шапца и др Јован Ћирић, координатор Одбора за здравство и социјалну заштиту, док је аграрне мере представио Предраг Вујковић.
Представници ПОБЕДЕ ЗА ШАБАЦ протеклих недеља посетили су Слепчевић, Волујац, Маове, Варну, Јевремовац, Предворицу, Миокус, Орид, Мрђеновац, Церовац, Јеленчу, Мишар, Белу Реку, Петковицу, Дуваниште, Липолист, Накучане, Заблаће, Букор, Кривају и Штитар. Представили су свој Програм за Шабац - ЗА ЈАКО СЕЛО И РАЗВИЈЕН ГРАД и разговарали са мештанима села, јер је, по речима лидера ове листе, Немање Пајића, договор и поштовање потреба и приоритета људи на локалу предуслов успеха у реализацији програма који треба да допринесе даљем развоју Шапца.




Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa