Инфо

24. март 2016.24. мар 2016.

Кроз пар реЧи

“¢ ШКОЛСКИ СПОРТ ““ Током протекле недеље одржано је неколико школских такмичења на општинском нивоу. Најбоља основна школа у кошарци, међу девојчицама, била је ОШ „Ната Јеличић“, односно ученици ОШ „Јанко Веселиновић, док су се, међу средњошколцима, издвојили ученици Медицинске и ученице Економско - трговинске школе. Гимназијалке су најбоље гимнастичарке у општини, док су у три категорије основних школа, победе однели: ОШ „Николај Велимировић“ (1. ““ 4. разреда); ОШ „Јанко Веселиновић“ (5. и 6. разред) и ОШ „Мајур“ (7. и 8. разред).
“¢ РУКОМЕТ ““ Меч 17. кола Прве лиге „Центар“ за жене, „Младост“ (СП) ““ „Мачва“, који је требало да се одигра овог викенда, одложен је на захтев домаћих. Нови термин биће накнадно одређен.
“¢ РУКОМЕТ ““ Рукометаши Мачве из Богатића нису успели и трећи узастопни дерби да реше у своју корист. У сали Гимназије, савладао их је „Синђелић“, лидер на табели, 26:25 (13:11). Најефикаснији је био Подрашчанин са 9 голова, у Мачви, Пајић са 8. „Мачва“ је четврта са 18 бодова, осам мање од Синђелића, а у 15. колу гостује Новом Београду.
“¢ КОШАРКА ““ Убедљивим поразом од Црвене Звезде, кадеткиње Шапца окончале су Женску кадетску лигу Србије. Дванаести пораз доживеле су резултатом 76:43, Београђанке су једини тим са максималним учинком и први фаворити за титулу, а доминацију су, у Шапцу, демонстрирале већ у првој четвртини. „Шабац“ и „Лозница“ су поделиле претпоследњу и последњу позицију са учинком 1:13. За титулу ће се, на Ф4 борити, уз Звезду, „Радивој Кораћ“, „Пролетер“ и Новодска женска кошаркашка академија“.
“¢ ФУДБАЛ ““ Омладинци Мачве, осми пораз у Квалитетној лиги Србије, претрпели су у Новом Пазару. Било је 1:0 за домаће. Победу им је донео Авдић у 58. минуту. Јуче је „Мачва“ у П. Причиновићу дочекала „Чукарички“, а ове недеље, у госте им стиже још један тим из врха, ОФК „Београд“.
“¢ КАРАТЕ ““ Каратисти из Крупња, Анђела Гајић и Урош Петровић освојили су златне, Предраг Илић и Тодор Васиљевић сребрне, а Кристијан Тодоровић бронзану медаљу на турниру у Тополи.
“¢ СТРЕЉАШТВО ПАРАПЛЕГИЧАРИ ““ У Смедереву стартовала Лига Србије. Међу Шапчанима, најуспешнији Горан Николић (серијска ваздушна пушка - 321 круг).
“¢ ОДБОЈКА ““ Друголигаш „Асон волеј“, освојио је Куп Француске, а први техничар екипе која је остварила највеће изненађење у последњих неколико година је Шапчанин, Милош Антонић. У Финалу, „Асон“ је савладао „Рен“ 3:0.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa