Инфо

24. март 2016.24. мар 2016.
ГРАДОНАЧЕЛНИК ШАПЦА У ИЗБОРНОЈ КАМПАЊИ ПОРУЧУЈЕ:

ЗА ШАБАЦ СЕ МОРАЈУ ИЗБОРИТИ ШАПЧАНИ

Посао и боље услове за живот у граду неће донети нико са стране, већ се за то морају изборити сами Шапчани, централна је порука Небојше Зеленовића на предизборним скуповима који су прошле недеље одржани у Месним заједницама „Јевремова“ и „Преки шор“
Мештани Месне заједнице „Јевремова“ прошлог четвртка упознати су са плановима које град има у области привреде, образовања, здравства и социјалне политике, а већина њих је желела да чује шта ће се у њиховој месној заједници радити у наредне четири године.
- Ускоро ће на простору иза зграде месне заједнице бити направљено дечје игралиште. У улици Николе Пашића су постављени лежећи полицајци у првом делу, а планирамо да их поставимо и у другом делу улице. У овој, али и у осталим улицама у Месној заједници „Јевремова“ планирана је изградња тротоара, како би се повећала безбедност свих грађана из овог дела Шапца, а посебно деце на путу до школе, навео је Зеленовић.
Шабац има све предуслове да постане једно од најбољих места за живот у Србији, рекао је градоначелник Шапца на предизборном скупу који је организован прошле суботе у Месној заједници „Преки шор“. За то се морају изборити сами Шапчани, а добродошли су сви који желе да помогну, истакао је Зеленовић и додао да је град подржао све пројекте које је у Шапцу реализовала републичка Влада. Као примере је навео изградњу пружног прелаза у Мајуру али и долазак инвеститора из Јапана, који би, да је до републичке Владе, фабрику градили у неком другом граду, а не у Шапцу, рекао је Зеленовић.
- Мој тим и ја са Јапанцима преговарамо од фебруара 2015. године. Да је по Вучићевом, овај инвеститор би фабрику градио у Краљеву или у Крушевцу. Да у Шапцу нису нашли доброг партнера, ова велика светска компанија би инвестицију остварила и нове људе запошљавала у Бугарској. Свака Влада без обзира да ли је води Вучић, или неко други, мора да сарађује са способном, стручном и ефикасном влашћу овде у Шапцу. Недавно отворени пружни прелаз у Мајуру не би био завршен да град Шабац није дао новац за изградњу. Железница за то није имала новца, рекао је Зеленовић.
Граду су потребни развој привреде, пољопривреде и женског предузетништва, као и улагање у здравство и образовање, рекао је Зеленовић и додао да његов тим чине људи који су спремни да унапреде ове области.
- Ми смо људи истих вредности окупљени око плана за остваривање пристојног живота у нашем граду. Делимо уверење да политика не треба да нас удаљи од наизглед малих, али важних питања која се тичу свих нас. Нико нама неће са стране донети ни нове послове, ни безбрижан живот. Сви наши будући заједнички подухвати имају за циљ да свако ко данас зарађује буде у прилици да зарађује више, а они који данас немају посао, добију шансу да почну да зарађују, истакао је Зеленовић.
На предизборном скупу који је одржан у башти „Абрашевића“ најављена је и реконструкција парка код „Соколане“, која почиње 4. априла. Представљени су и кандидати за одборнике листе „Небојша Зеленовић- Шабац је наш“ из Месне заједнице „Преки шор“, а то су др Милутин Икодиновић, Душан Марковић и Ђорђе Цвејић
М.Максимовић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa