Инфо

24. март 2016.24. мар 2016.
СЕДМА ЛИСТА НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА

“ЗА БОЉИ ШАБАЦ“ КАО ЛОТО ПРЕМИЈА

Коалиција Социјалдемократске странке, Либерално демократске партије и Народног покрета Србије “За бољи Шабац“ предала је своју листу за локални парламент у петак. На изборима ће бити под редним бројем седам.
Председник градског одбора СДС Веселин Вуковић каже да су многи били скептични да ће успети да сакупе довољан број потписа, и да су већ у старту изненађење, па се нада да ће направити још једно изненађење 24. априла. Кампања ће се заснивати на разговору са грађанима о њиховим проблемима.
-Немамо новац за неку већу кампању у медијима па ћемо покушати да на овај начин допремо до наших суграђана. Када будемо део власти бићемо они који ће њихове проблеме решавати, а ако будемо на другој страни бићемо конструктивна опозиција која ће њихове проблеме делегирати у Скупштини, рекао је Вуковић.
Милутин Станковић, менаџер Градског одбора ЛДП уверен је да ће добити подршку на предстојећим изборима. Верује да ако не добију ту подршку мисли да проблеми грађана неће бити решени, јер су сви остали имали подршку за то. Наводи да све теме које су биле актуелне у кампањама 2012. и 2014. године и даље су актуелне.
Милица Васић, председник ГО НДС позвала је грађане да изађу на изборе и заокруже број седам да би Шабац добио седмицу на лотоу.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa