Инфо

31. март 2016.31. мар 2016.
ДАН СТУДЕНАТА У ВИСОКОЈ ПОЉОПРИВРЕДНОЈ

СВЕЧАНОСТ ЗА ДИПЛОМЦЕ

Дан студената 4. април обележен је у Високој пољопривредној школи струковних студија. Свечаније него ранијих година додељене су 92 дипломе, уз пригодан културно ““ уметнички програм.
Сања Живановић из Кленка завршила је агроменаџмент са просеком 9,5. Каже да је изузетно задовољна што се школовала у овој школи.
-Чула сам лепе ствари о Восокој пољопривредној пре него што сам је уписала 2013. године. Овде сам добила све услове за рад, професори су пријатни и увек су нам излазили у сусрет. Стекла сам све предуслове да наставим школовање, што ћу и учинити на Високој пословној школи у Београду, тако да се у животу ипак нећу бавити пољопривредном струком, навела је Сања.
Највише дипломаца управо је са смера агроменаџмента и заштите биља, а ове године промовисани су и први дипломци са заштите животне средине.
-Ово је значајан дан за све студенте. Промовишемо 92 струковна инжењера и специјалисте који су дипломирали од октобра до сада. Ово је школа занатског типа која не школује студенте реда ради, него они после могу самостално да обављају делатности и од тога живе и преживе, истакао је директор Високе пољопривредне школе др Раденко Степић.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa