Инфо

31. март 2016.31. мар 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

Ован
Женско, а тако строго, ко би реко. Него шта, има да вас слушају и да испуњавају своје обавезе. Они мисле да сте ви залудни и да немате паметнија посла него да обилазите празне путеве Србије. Камо лепе среће да не исплатите плате нерадницима. То се неће десити, барем до избора. То што се наши путеви годинама граде, милиметар по милиметар, не може преко ноћи да се промени. И још нешто, колико сте пута били у Шапцу могли сте мало да упутите првог на локалној листи како се наступа у јавности, а не да нам се сада смеје пола Србије.
Бик
Нека вам је Бог у помоћи. Стиже вам у посету ослобођени четнички војвода. Не бојте се, долази са миром, са цвећем и бомбоњером. Носи љубав према вама, и шаље Аморове стреле, не оне отровне. Не мора све да буде политика и рат. Ако смо ми могли да примимо Северену, и то уз Кебиће, па можете и ви Шешеља зарад добросуседских односа. Саветујемо да набавите добар душек, 130 килограма је то.
Близанац
Ми знамо да вама није лако. Имате подршку за Србију, али не и за Чачак, и онда на митингу морате да се добро помучите и да објасните народу како да гласа, а и мало да се ушлихтате њему. Мада, овог нашег из Шапца нико не може да победи, тај је развалио. Поновићемо још једном ““ стратешка грешка. Ко се још одриче министарстке фотеље зарад градоначелничке столице?
Рак
Вама није суђено да будете председник света. Влада Србије је одлучила да не подржи свог грађанина, Србина, већ ће гласати за тамо неког другог. Зашто? То знају само они. Сложићемо се, нема логике, али то је Влада Србије, а не нека друга. Не бринемо се ми, вратићете им ви то првом приликом. Можда већ следећег пролећа на председничким изборима. Нећете бити председник света, али можда постанете председник Србије.
Лав
У Србији се не исплати бити гладан. Кварите слику о успешној економији, развоју и напретку какав није забележен у нашој историји. Ако сте гладни, можете да будете ухапшени. Гладнима није место на митинзима. Колико се прича, на тим митинзима се добија сендвич и пиће, ако вам је то мало, ви идите тамо где има више, а не да изнервирате говорника на митингу. Мало му је што по први пут у својој новијој историји има прави посао и мора да га ради, још мора и да слуша да је неко гладан, а зна да је обезбедио довољан број сендвича.
Девица
На тараби, односно на папиру, може много тога да пише, али само ви и ОН знате шта ће да буде. Може у уговору да пише 700 радних места, ако ОН и ви кажете 1.500, има да буде толико. И то није крај. Ако вам се прохте, можда запослите и 5.000, само је небо граница. Уговор је код нас Срба, мртво слово на папиру од када је ономад Тито поручио правницима да се не држе Устава као пијани плота. Нисте ви тако Мали као што изгледате. Стижу вам нови поздрави са Оф Шор острва.
Вага
Апсолутно су све звезде свих сазвежђа на вашој страни. То да сте победили Хашки суд, знали сте и раније, али сада је то сазнао цели свет. А, и рејтинг расте ли расте. Убудуће, немојте да трчите пред руду. Рекли сте да имате поуздану информацију да ће вас драстично казнити, а они вас ослободили. И, да, срећан пут у Хрватску.
Шкорпија
Да је правде и Бога, ви бисте поштено добили неколико васпитних по туру. Како смете да плашите јадне пензионере? Како то мислите да неће бити пензија ако Он не победи? Да нећете да понесете пензије са собом? Како сте запослили сина у Привредну комору Београда, а не то је нешто друго. На сва ова питања, одговор је само један ““ нисте попили лекове на време, што рече онај наш лекар недавно на митингу у Шапцу.
Стрелац
Нисмо сигурни да су вам неопходни страни посматрачи. Помало глуп захтев, сложиће се и звезде. Ви очигледно имате проблем са собом, и између себе, Расима и Муамера. Једино ако вам нису неопходни да се међусобно не поубијате, онда би могли да размислимо. Оладите мало, попушите лулу мира са браћом у вери, пронађите нирвану.
Јарац
Ви сте паметно одлучили ““ не водите чланство организовано на митинге. Прво, нема више слободних аутобуса, све их је узео онај, а друго, то брате кошта. Овако, водите чланство на фудбалске утакмице „Радника“ из Сурдулице. Не морате да купујете сендвиче и пиће, људи срећни и задовољни што су гледали Партизан и Звезду, а можда и гласају.
Водолија
Какав сте ви то кум када вас апсолутно не дотиче то што је ваш кум ослобођен у Хагу. Немогуће да нисте барем мало устреперили, мало вам је заиграло срце. А и куми, Драгици, сигурно. Еј, кум није дугме. Па, да нисте тако добри кумови, никада га не би издали. Код нас је добар кум само онај ко зезне свог кума. А, ви сте, једноставно, најбољи, Нема бољег од вас.
Риба
Престаните, аман заман, да кукате како не кукате. Ко шта ради само гуслате о томе колико много радите, како се не плашите, како вас елита не воли, како ћете да изгубите изборе... Па, шта и ако изгубите. Изгубио је и Тадић, па ето га, жив и здрав, ништа му не фали. Није то животно питање. А, и ако хоћете баш да знате, нећете изгубити изборе, барем не оне парламентарне.

ПС. У овом ороскопу ниједног секунда нисмо помислили на Зорану Михајловић, Колинду Грабар Китаровић, Велимира Илића, Вука Јеремића, оног несрећника из Панчева што је прекинуо говор премијера на митингу, Синишу Малог, Војислава Шешеља, Милана Кркобабића, Сулејмана Угљанина, Ивицу Дачића, Томислава Николића и Александра Вучића.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa