Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.
ПОЧИЊЕ ПЛЕЈ ОФ ПРВЕ А ВАТЕРПОЛО ЛИГЕ

А сада Војводина

Амбиције су већ премашене, излазак у Европу после 12 година обезбеђен, али сезони још није крај. За разлику од претходних дуела, у ¼ финалу Плеј офа домаће лиге, Шапчани немају улогу фаворита, већ је тај терет, на леђима новосадске Војводине. У суботу, 16. априла, домаћин је „Војводина“, четири дана касније, у Шапцу се игра други меч, а евентуална мајсторица, у Новом Саду, 23. априла. Победник је тим који оствари две победе.
- Све што смо урадили сјајно је. Немамо притисак, али имамо намеру да се надмећемо, да парирамо Војводини и ако се укаже прилика, прођемо даље, зашто да не ? Они имају искуство играња Регионалне лиге, имају дуеле са неким од најјачих европских екипа, али сигурно немају већу жељу од нас. Атмосфера на нашем базену је сјајна и не желимо да је само још једном ове сезоне осетимо ““ истиче првотимац Марко Матовић.
„Војводина“ је у Регионалној лиги такмичење завршила на осмој позицији, изборила опстанак и остварили четири победе. До „појаве“ Радничког били су други или трећи тим Србије, а у периоду од 2009. до 2013. четири пута су наступали у Евролиги.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa