Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.
Активности предшколске установе у Крупњу

ЗДРАВА ХРАНА

Возови од чоколаде, веверица мала, не ругај се. Озарена лица, широк осмех и сјај у очима
Поводом Светског дана здравља 7. априла у Предшколској установи „Наша радост“ у Крупњу деца предшколске групе целодневног боравка угостила су децу са посебним потребама дневног боравка Удружења „Зора“ из Крупња. Предшколци су извели пригодан програм на тему „Здрава исхрана“ који су започели разговором о здравој исхрани и хигијени намирница. Када је реч о дечјим искуствима и предзнањима показало се да они о томе доста знају.
Уз припремљену сценографију и одговарајуће костиме драматизована су и у виду скечева представљена два текста: „Здрава храна“ и „Чоколада нешто гунђа“. Прави одговор на циљану тему дале су музичке нумере: „Возови од чоколаде“ и „Веверица мала није зубе прала“, као и плесна тачка „Не ругај се“ коју су малишани спретно и увежбано извели у вртићу.
Са великим поносом васпитачица Роса Поповић гледа у озарена лица, широк осмех и сјај у очима својих малишана који су овом приликом улепшала дан присутним гостима. На крају програма сви заједно су отпевали песму „Другарство“ са жељом да наставе дружење и даљу сарадњу.
Д. Жугић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa