Инфо

7. април 2016.7. апр 2016.
ПРЕДСТАВЉАЊЕ ЦИЉЕВА ЛИСТЕ „НебојШа ЗеленовиЋ-Шабац је наШ“

НИСУ НАМ ПОТРЕБНИ ПРОРОЦИ И НЕРЕАЛНА ОБЕЋАЊА

Град мора искористити сваку прилику за развој, јер посао и боље услове за живот неће донети нико са стране, порука је градоначелника Шапца на предизборним скуповима у Липолисту и месним заједницама „Жика Поповић“ и „Шипурске ливаде“.
Носилац листе „Небојша Зеленовић-Шабац је наш“ истакао је на скупу у Липолисту да град доста улаже у пољопривреду, а да је република, са друге стране, током последње четири године пољопривредне произвођаче довела у веома тежак положај.
- Једине нове ствари код наших пољопривредника током протекле четири године су закрпе на кошуљама. Држава смањује и укида субвенције и доводи произвођаче у невероватно тежак положај. Са друге стране, аграрни буџет града је из године у годину све већи. Липолист данас има добре инфраструктурне услове, а сва околна села у околини повезана са Липолистом. У свим овим селима: Маови, Богосавац, Добрић, Цуљковић, Радовашница, Бела Река, Слепчевић, Дуваниште и Змињак, урађено је много. Реконструисане су зграде основних школа, урађена јавна расвета, реконструисани или је у току реконструкција домова културе, месних канцеларија. У овом крају се захваљујући залагању и доброј сарадњи свих нас пуно радило и пуно урадило; пошљунчени су путеви, очишћене дивље депоније, купљено и постављено 230 цеви за пропусте, реконструисана улична расвета, очишћени канали , а тако ћемо радити и у будућности, поручио је Зеленовић.
На предизборном скупу у Месној заједници „Жика Поповић“ прошлог четвртка градоначелник Шапца позвао је др Слободана Поповића, првог на одборничкој листи коалиције коју предводи Српска напредна странка, на јавну расправу око плана развоја Шапца у наредне четири године.
- Шапчани имају право да знају за кога ће, и за какав програм гласати на локалним изборима. Досадашња кампања показује да ће листа коју предводим, Шабац је наш, однети убедљиву победу на изборима 24. априла. Ја се радујем и што су само у Шапцу, избори слободни, фер и демократски. Зато не могу да занемарим мог вероватног против кандидата из СНС за место градоначелника. Да би ови избори у Шапцу били прави празник демократије позивам га на јавну дебату. Желим пред целим градом да суочимо наше планове за наредне четири године. Грађани Шапца морају да знају које су им могућности избора, за кога гласају, шта доноси нечији избор и шта да очекују после избора: даљи развој Шапца или давање секунди и милимитера живота неком ко и не живи у нашем граду, рекао је Зеленовић.
На скупу у Месној заједници „Шипурске ливаде“ прошле суботе централне тема у обраћању градоначелника Шапца биле су здравство и образовање.
- Наша деца ће у школу ићи у једној смени, имаће обезбеђене здраве оброке, учиће и радити домаће задатке у школи са својим учитељима и наставницима. Имаће могућности да се свакодневно баве физичком активношћу јер то је најбоља превенција од многих обољења и лоших навика. Обезбедићемо им и додатне едукативне садржаје - стране језике, програмирање ““ корисна знања неопходна за 21. век. Код куће ће уживати у игри и породици. Наша деца ће имати шансу да буду оно што заслужују ““ добри људи и квалитетни професионалци. Шабац је град у коме свако има подршку која му је потребна. Преузећемо обавезу и платити свим лекарима за сваки додатни преглед, као и њихово даље усавршавање како би Шапчане лечили најбољи лекари, рекао је Носилац листе „Небојша Зеленовић-Шабац је наш“.
У име свих нас
„Нама нису потребни ни велики пророк, а ни велика, лажна обећања. Наш тим чине људи који се не крију иза туђег имена. Познајемо се и зато стојим овде пред вама, поносан на све што смо урадили заједно, за мање од две године. Представио сам вам план за будућност нашег Шапца. У име свих нас који живимо и радимо за Шабац тражим вашу подршку уверен да нам добар живот, инвестиције и послове неће донети нико са стране, већ их ми морамо створити сами, зато 24. априла гласамо за листу број 1 - Шабац је наш!“, рекао је Зеленовић.
М.С.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa