Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.

Кроз пар реЧи

“¢ РУКОМЕТ ““ ОРК „Мачва“ непријатно је изненадила овог викенда у 17. колу Прве лиге „Центар“. Београдски „СЦ Вождовац“ однео је бодове из Шапца 20:22 (9:12). Богатинци су шести, а следи им гостовање БАСК у.
“¢ РУКОМЕТ ““ Рукометашице Мачве нису одиграле лош меч против водећег тима Прве лиге, но нису могле више од часног пораза. „Млади Радник“ био је сигуран 30:26 (16:13).
“¢ РУКОМЕТ ““ Други тим Металопластике поражен је од Радничког из Обреновца у 13. колу Друге лиге „Центар“. Обреновчани су славили 27:23 (16:9).
“¢ ФУДБАЛ ““ Довољно је рећи само резултат меча 2. кола плеј аута Супер лиге за жене. Крушевачки „Напредак“, победио је у Шапцу, домаћу Мачву 10:0. Шапчанке су последње са 3 бода.
“¢ ФУДБАЛ ““ Омладинци Мачве саваладли су Локомотиву из Београда 3:1, головима Благојевића, Новаковића и Пантића. Поново су на средини табеле Квалитетне лиге са 28 бодова.
“¢ СТОНИ ТЕНИС ““ У претпосладњем колу Друге лиге „Центар“, играчи „Аса“ требало је да одиграју меч против екипе „Понг“, али како су Земунци иступили из лиге, службеним резултатом дуел је регистрован у корист шабачког тима.
“¢ КЕНДО ““ КК “Каишин“ освојио је три златне и једну бронзану медаљу, уз екипно друго место на Отвореном првенству Београда. Андрић је био најбољи старији јуниор и сениор, а Пекеч најбољи млађи јуниор. Екипно друго место, освојили су: Андрић, Иконић и Јовић.
“¢ КАРАТЕ ““ На Васкршњем ФУДОКАН Купу у Чачку, КК “Соко“ из Мајура освојио је златну, сребрну и бронзану медаљу. Ката тим (Ања, Сања и Ема Петровић) одбранио је злато. Нађа Ћосић је била друга, а Андреа Глигорић трећа.
“¢ РВАЊЕ ““ Јуниори и старији пионири Централне Србије такмичили су се за викедн у Шапцу. Шабачки “Витез“ био је екипно други, а до тог места довели су га Момчило и Угљеша Гајић, односно Илија Петровић златним медаљама, Шорак сребром, а Станковић и Николић бронзама. Једна бронза иде и у Богосавац. Њу је освојио Властимир Срнић (РК “Младост“).

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa