Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

Ован
Потпупо сте дезорјентисани, попут вашег знака. Ајде да погрешите једном, него ви када се ухватите за грешку, ко пијан за плот. Ваздухоплов је био и остао непревазиђен, али са њиме нисте никога увредили. А, сада сте увредили, и то грађане Ваљева. Како човек може да толико не зна где се налази. Па, нисте ви рок звезда, па да замените Загреб за Београд. Ви сте инжењер, али вам ни бројеви не иду од руке. Избори су 24. а не 26. априла. Освестите се мало и скоцентришите се, треба министар сутра да будете.
Бик
Пред крај битке, ви сте се сетили да се борите против Династије. Ретко ко успе у тој борби. И ваши ће, једног дана, али не овога пута. Пре тога тај цензус треба прескочити. Није лако, шиба вас са свих страна. Али нема предаје, нема повлачења. Ту сте, где сте, и надајте се. Од понедељка ће, вероватно, и вама да падне камен са срца. Доћи ће неки нови жути...
Близанац
Могло би да се каже да вас је лепо кренуло, све до пре неки дан. Да ли су нас избацили или не са Европског првенства у кошарци, то вероватно ни ви не знате, али нешто се опасно кува. Мада, када погледамо мало уназад, доста сте ви тројки погодили. Не може баш свака да уђе, нарочито када се једном задњицом седи на две столице.
Рак
Пред вама је велики изазов. Док неки други људи бивају позвани на ледени изазов, вас је Палма изазвао да изградите барем једну чесму. То је права марамица у лице. Мада, он је у предности у односу на вас, јер има изграђену фонтану. Палма, међутим, не може да се мери са вашим километрима плочица уграђених у купатила. Мртва трка. Него, шушка се да би поново могли у министре.
Лав
Ко о чему, левичар о фабрикама. Пошли сте у акцију „Стопама неизграђених Вучићевих фабрика“. И то дан после потписивања уговора о продаји Смедеревске железаре Кинезима. Зар нисте приметили ни кап зноја на премијеровом лицу од толиких силних отварања фабрика по Србији. Или не видите, или нећете да видите оно што цела Србија види. Свакога дана отвори по неколико фабрика, или најави, или положи камен темељац. И наставиће то да ради све до 24. априла, видећете. Боље вам је са девојком на вечери, наго у кампањи, верујте.
Девица
Нисте ни ви невини у овој кампањи. Морала је и вама да се догоди да нешто положите на изборни пиједестал - Вама је припао камен темељац за фебрику за производњу ““ нудли. Е, сада, ви бисте, ипак морали мало да поведете рачуна о линији, а нудле нису баш дијеталне. Што вам није запало нешто попут фабрике органске хране, или оне цикорије чији се напитак све више пије у нашој редакцији. Мада, куку ономе ко буде отворио погоне немачког „Тениса“, све сама крметина.
Вага
Ко се последњи смеје најслађе се смеје. То што вас зову „срећко, треф, треф“, више говори о њима. Ако је то једино што могу да вам замере, нека иде живот. Већи сте ви од тога. Тамбурицу у руке и удри, без пардона. Мислимо фигуративно. Знамо да умете ви и онако, буквално, али немојте да се више мучите по судовима. Једном сте показали, и сада само мирно, нирвана.
Шкорпија
Много пута сте доказали да имате херца у себи. И што је веома битно не дате на себе. Не може тамо неки смењени министар да вама попује. Ваш је једини проблем у томе што желите да сваки град у Србији буде као Јагодина. То је себично. Можда он жели да сви буду као Крушевац, па да у сваком граду има по неколико телевизија. Било би то добро једино за оног Зорана Ваздуплоховца Бабића, јер не би имао проблем да омане име града у којем тренутно обитава.
Стрелац
Просто је немогуће да овогодишњи фестивал у Кану протекне без вас. Можда је стварно у питању урота светских сила. Искрено, ни ви нисте били благонаклони према том „слободном“ свету. Неће они да чекају на ваш „Млечни пут“ толико колико би сви ми волели. А, и ако га не буде у Кану, биће негде друго, кад тад.
Јарац
Вама звезде уопште нису наклоњене, иако упорно тврдите да се борите да играте у првој лиги. То се, можда, неће одразити толико на изборни резултат, али на постизборни процес ““ сигурно хоће. Били део нове Владе или не, не пише вам се добро. Ако се Господар лиши ваших услуга, куку вама. Нећете више делити најслађи колач у Србији. А, ако останете у коалицији, тада, исто куку вама, јер ћете бити још мањи од малог од палубе. Што би народ рекао, песма ће вам доћи главе.
Водолија
Ако неко треба да ћути и да се не меша много у кампању, то сте ви. Таман смо се понадали да ће кампања проћи без вас, кад оно, ето председника, и то на Крфу. Јако сунце тамо, на том острву, а вама мало треба. Под миловањем тог сунца, рекосте ви да имате услов за Јевропу. Е, много је насекирасте. Ево, неће моћи ока да склопи. Него, држите се ви Тарабића. Они жути људи из прорчанства могу за годину дана да буду неки други, па да вас пензионишу.
Риба
Нико не би рекао да сте икада били гладни. Зато их, вероватно, и не разумете. Прво сте им одговарали, али онда су почели гладне да приводе и износе из сала. Све и свако вам смета. Будите мало флексибилни, будите Европејац. Умете ви када хоћете. Ето, насмејали сте и последњег циника бригом о новинарима које кажњавају, толико је то имало одјека да вам је пао цео билборд у Нишу. Предахните мало. Да вам у бубрегу пронађу камен, положили бисте га као темељац. Не брините, сигурно ће вам свакога дана, по неколико пута излетети оно: „Вучићу, педеру“.
П.С. У овом Ороскопу нисмо спомињали Зорана Бабића, Бојана Пајтића, Драгана Ђиласа, Братислава Гашића, Борка Стефановића, Мају Гојковић, Ненада Чанка, Драгана Марковћа Палму, Емира Кустурицу, Ивицу Дачића, Томислава Николића и Александра Вучића.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa