Инфо

14. април 2016.14. апр 2016.
Салон Forma Ideale на новој локацији у Шапцу

Заокружена понуда

Салон Форма Идеале свечано је отворен у суботу 16. априла у Рода центру у Шапцу, у улици Јована Цвијића 1а. Нов изложбено ““ продајни простор уређен је у складу са најновијим трендовима и на преко 1.100 квадрата изложени су плочасти и тапацирани намештај из програма компаније Форма Идеале и партнера, уз попусте од 50% и могућност куповине уз одложено плаћање.
Отварањем салона намештаја Форма Идеале у Рода центру у Шапцу у потпуности је заокружена понуда омиљеног места за куповину. Посебно интересовање посетилаца новог салона привукли су нова колекција намештаја Форма Идеале за 2016. као и Идеална картица, тј. програм лојалности који доноси снижење од 5% на све куповине уколико је испуњен услов за активацију повољности.
Купци у салону Форма Идеале у Рода центру могу куповати уз одложено плаћање платним картицама банака, чековима грађана и корисника ПИО фонда ““ до 12 месеци, уз могућност куповине преко административне забране за велики број запослених.
Салон Форма Идеале у Шапцу у Рода центру отворен је за купце радним данима од 8 до 21 х, тј. суботом до 20 х док ће до краја априла салон бити отворен и недељом од 9 до 17 х.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa