Инфо

21. април 2016.21. апр 2016.
ЗОНА „ДРИНА“

РаЂевац наставио низ

У ванредном, 21. колу, одиграном протекле среде: ФК „Прово“ ““ ФК „Јединство“ (В) 1:1 (0:1) и ФК „Рађевац“ ““ ФК „Задругар“ 0:0 (0:0). ФК „Јединство“ (В) ““ ФК „Рађевац“ 0:1 (0:1)
Када би се гледао само учинак у пролећној полусезони, екипа из Крупња била би на врху. После неочекиваног тријумфа у Ваљеву, успели су, у локалном дербију, да изненаде и Јединство. Иако није била претерано занимљива утакмица, Небојша Стевановић је у 40. минуту постигао одлучлујући гол за победу и позицију испред суботњег ривала на табели.
Врло реално је да „Рађевац“ серију настави и против Осечина на свом терену, док ће, у следећем колу, „Јединство“ квалитет за врх, морати да покаже у Ваљеву.
ОФК „Осечина“ - ФК „Прово“ 2:1 (0:1)
Погодак Јашића у 7. минуту наговестио је бољи исход, али је домаћи тим одиграо знатно квалитетније у наставку. Ракић је изједначио већ на почетку, да би у 76. минуту Томић донео сва три бода домаћем тиму.Провци су свакако фаворити у следећем колу када дочекују Спартак из Љига, тим који још није пребринуо све бриге око опстанка.
Пораз Слоге из Бајине Баште од сјеничке Слоге на домаћем терену, односно тријумф Златибора у Пријепољу, потврдио је оно што се слутило одавно. Екипа из Чајетине биће првак Зоне „Дрина“.
ТАБЕЛА: 1. Златибор 53, 2. Слога (ББ) 40, 3. Прово 37, 4. Задругар 35, 5. Рађевац 34, 6. Раднички (В) 33, 7. Јединство (В) 33...
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa