Инфо

28. април 2016.28. апр 2016.

ЧИВИЈАШКИ ХОРОСКОП

Бик
Вашу породичну и празничну идилу само време може да поремети. Боса дечица и кокошке трчкарају по дворишту, муж пече ракију и неку животињу на ражњу, а ви у најновијем Коко Шанел комплету покушавате да те лепршаве боје са најновије колекције из Париза декупаж техником пребаците на јајца. И то све као прва дама. Ма, милина једна. Други пут се само консултујте са Тарабићима, када је време у питању да се деца не прехладе.
Близанац
Зашто црни министре и ви да завршите у оној, сада већ чувеној песми. Због Петнице? Ма, ајте молим вас. Пресавићете табак и потписати решење да се обнови финансирање тако важне институције, важне за Србију. Знамо да су били избори и да се истрошило, али скупите петљу и урадите то. Ионако не служите много сврси. Дајте да вас мало упамтимо по нечему лепом.
Рак
Иако ово није прави ваш знак, попримили сте његове особености у последње време. Није, додуше, оно да сте са коња пали на магарца, али није ни да је све потаман. Како и ви лепо приметисте, нема разлога за славље, али за борбу има, и то на претек. Е, сада, су чим ћете пред Турке, ту нека вам је Бог у помоћи. Са шест одсто, тешко. Полако и на сигурицу. Можда је стварно време да се мало одморите и повучете.
Лав
Србија одавно није имала агилнијег министра полиције. Опозициона нога још, малте не, није ни закорачила у РИК, а ви сте већ писали кривичне пријаве против истих. Са њима треба да се носите и да их поставите на своје место, али са оним маскираним што руше по Београду, е са њима ““ не. Ове прве сте лепо препознали, али како да јурите те фантоме са маскама на главама који у глуво доба ноћи, и то једне од ретких када је и ОН спавао, руше објекте и то уз помоћ багера. Како да пишете пријаве када нисте видели ко се налази испод тих маски. Да сте видели ко је убио ону несрећну певачицу, па зар мислите да га не би већ ухапсили. Да би министар урадио свој посао, он мора да види. Ако не види, џаба све.
Девица
Не брините се за резултат. Биће позитиван. Сва та мука, све те бесане ноћи у РИК, та реакција са балкона, цика и вика на нејаке чланове Републичке изборне комисије, уродиће плодом да се добије и тај 0,75 глас како би прешли цензус. Знамо да ћете се кувати на тихој ватри, али када све ово прође сетите се да смо вам лепо рекли да ће све бити у реду. Једноставно не може баш све да се деси по први пут у новијој историји Србије. Нешто мора да остане и за следећа покољења.
Вага
Шта вама треба да се петљате са тим грађевинским мајсторима који су под маскама сређивали стање на терену будућег Београда на води. Као прво, те маске нису оно што мислите, јер су их носили да не би удисали прашину, као друго, имамо ми полицију која ће, када буде ујурила опозиционаре из РИКа, да се посвети грађевинарима. Немојте да их изазивате, нервозни су нешто, да не покуца ббагер и на ваша врата. Лепо су вам поручили.
Шкорпија
Свака вам је на месту, као у Његоша, иако сте са југа Србије где се баш много не цитира највећи српски песник у Црној Гори. Али, чињенице су просто неумољиве. Да ли је тачно да сте надмоћно победили у свом месту ““ тачно је. И то мора да се цени. Донели сте партији много гласова, и не само што треба да будете потпредседник те партије, већ имате право када тражите да будете и министар у новој влади ако уследи тај чувени позив који ваш шеф чека ко просечан Србин посао. Од те приче, међутим, тешко да ће бити нешто. Држите се ви Сурдулице и стрпљиво чекајте својих нових пет минута.
Стрелац
Док чекате своје нове партнере у Влади, можете и да се опустите. Ипак, немојте да претерујете. Знамо ми да сте ви веран коалициони партнер. Доказали сте то много пута од 2000. године до данас. Нарочито 2012. године када сте изабрани на једној листи, а подржали другу. Сада, међутим, то неће да вам се деси. Демократија није да се подржи онај који је евентуално покраден на изборима, већ коалициони партнер. Веран до..., прве следеће прилике.
Јарац
Не надајте се позиву, барем не још. Распоред звезда у вашем сезвежђу не наговештава тај позив који жељно ишчекујете. Утицај ратоборног, куражног Марса на ваше колеге је доминантан, тако да је ОН веома близу одлуке да не упути тај позив. Позива вас он, али не због тога. Можемо само да замислимо колико вам је тешко када угледате његово име на паметном телефону после „звррр“, а он уместо да каже: „Дођи до мене да попричамо о Влади Србије“, пита: „Можемо ли да се жалимо на одлуку УЕФА да прими Косово“. Мукица мали.
Водолија
У последње време мало причате, али штета коју учините није ништа мања од оне раније. Вама нема помоћи, али шта ћете, тако је то када вам живот додели улогу за коју не да нисте спремни, него и рођени. Сада сте се окомили на РТС и РТВ, и то дан пре Светског дана слободе медија. Та слобода није оно што сте ви научили док сте пекли ракију у Баточини за свог кума. Није слобода медија да се хвали странка на власти, слобода је да се критикује оно што не ваља. Ако ви мислите да све ваља, можда ви и одете из те Баточине са кумом, али Баточина и кум из вас тешко.
Риба
Ви ћете бити забележени као једини премијер у новијој историји Србије кога је опозиција покрала на изборима. Како је то могуће, могуће је, али само у вашој глави. Верујемо да вам није лако да обрадите чињеницу у глави да сте добили више гласова, али мање посланика. Није лако, чак ни вама који сте за три године урадили више него Тито за 30 и кусур. Мало сна би помогло.
Ован
Вашој државничкој домишљатости ни свемир није граница. Јест да вас, малте не, нико на свету на воли, сем можда у том српском месту Сиге где се за Вучића гласа као за вас, али оригиналност вам је бриљантна. Док траје конгрес ваше Радничке партије Кореје, неће бити венчања и сахрана. Значи, Горан Бреговић и његов оркестар неће моћи у том периоду да свира у Пјоњангу. Овај наш воли мало да баца поглед ка вама, па можда преузме идеју, јер знате да је 28. маја конгрес код нас наше Радничке партије Кореје.
ПС. У овом Ороскопу нисмо спомињали Драгицу Прву Даму Николић, Срђана Петницу Вербића, Бојана Опозицију Пајтића, Небојшу из Београда Стефановића, Бошка РИК Обрадовића, Родољуба Савамалу Шабића, Новицу Сурдулица Тончева, Расима Вучића Љајића, Ивицу Министра Дачића, Томислава Председника Николића, Александра Тита Вучића и Ким Џонг Уна Сигеа.
Ненад Кулачин

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa