Инфо

28. април 2016.28. апр 2016.
ОПШТИНА ВЛАДИМИРЦИ: НА ПОМОЛУ НОВИ ПОСЛОВИ

ЗА ПОЧЕТАК ХЛАДЊАЧА

Државни секретар за омладину и спорт Предраг Перуничић је у посети општини Владимирци довео пословне људе који су вољни да уложе у потенцијале ове општине. То су углавном спортски људи попут Бранка Кокира који заступа немачку фирму која има профит од две милијарде евра годишње. Ту су били и Ивана Ранковић и Маркићевић који су по речима Перуничића расположени да уложе у пољопривреду.
- То су честити људи који желе да помогну овом крају и нађу пословни интерес. По свему судећи у првом плану је Хладњача али и Сушара за воће у крају који има како смо чули преко 6.000 хектара под воћем. Биће ту и сарадње у повртарству а и сточарство се намеће својим великим потенцијалима. Општина Владимирци је еколошки чиста даје могућности и у домену органске хране, али отом потом, кратак је био Перуничић.
У сличном тону су говорили и пословни људи који су обишли крајеве под воћем и Индустријску зону где би никли нови објекти. Председник општине Милорад Милинковић са тимом својих сарадника истакао је уз повртарство и остале потенцијале.
- Уз геотермалну воду која даје своје предности пластеницима те уопште производњу поврћа и Хладњача и Сушара али и Кланица би биле надамо се исплатива инвеститорима али и нама донеле берићет. Битно је да се разумемо и да се на овај посао неће надамо се дуго чекати јер свако радно место је огромно за овај крај, рекао је Милинковић.
Битно је да нова радна места по речима пословних људи припадају онима који ту живе и ту дилеме нема. Биће то бројни послови говорили су осмеси одобравања док су се износили потенцијали. Све у свему и једна и друга страна су задовољне.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa