Инфо

16. септембар 2010.16. сеп 2010.
ДИРЕКТОР ПОРЕСКЕ УПРАВЕ СРБИЈЕ У ШАПЦУ

НЕЗАОБИЛАЗНИ У ФУНКЦИОНИСАЊУ ДРЖАВЕ

Градоначелник Шапца Милош Милошевић, недавно је у Градској кући био домаћин радног састанка директора Пореске управе Републике Србије Драгутина Радосављевића и шабачких привредника. Скупу су присуствовали и Драган Ристивојевић, директор Пореске управе ““ Регионални центар Београд и Боривој Лазаревић, директор Управе за трезор, Филијала Шабац
На састанку је било речи о начинима успостављања партнерског односа привредника и Пореске управе, предностима ефикасног функционисања државне администрације и актуелним привредним токовима.
Посао пореске управе није само наплата пореза и пуњење буџета, већ и сарадња са пољопривредницима и пружање помоћи у пословању. Наш генерални став је да порески обвезник мора имати праву информацију, засновану на квалитетној комуникацији Пореске управе и пореских обвезника, која ће ускоро заживети у електронској форми. То неће само олакшати посао, већ и донети уштеду од 600 милиона евра. За оне који не владају рачунарском технологијом или не поседују компјутер, биће обезбеђен шалтер у Пошти. Пореска управа је сервис пореских обвезника и услов модерне државе. Њено функционисање је неопходно и да би имали квалитетно здравство, стабилно образовање, безбедне улице... У овом процесу драгоцена је улога локалне самоуправе, која је, ако остварује своју улогу, гарант просперитета државе ““ рекао је овом приликом директор Пореске управе Републике Србије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa