Инфо

12. мај 2016.12. мај 2016.

Кроз пар реЧи

“¢ ФУДБАЛ ““ Омладинци Мачве, како се и очекивало, нису могли да пруже значајнији отпор вршњацима из Партизана. Поражени су 0:4 у Поцерском Причиновићу. Шапчани у следећем колу гостују Борцу.
“¢ РУКОМЕТ ““ ЖРК Мачва поражена је у 24. колу Прве лиге „Центар“ у Београду. Боље од Шапчанки биле су домаће рукометашице Радничког 27:22 (15:10).
“¢ РУКОМЕТ ““ Други тим Партизана био је бољи од Мачве из Богатића у наставку Прве лиге „Центар“. Београђани су, у неизвесној утакмици, славили 34:33 (18:15).
“¢ ФУДБАЛ ““ Играчице Мачве претрпеле су нови пораз у плеј ауту Супер лиге. У Шапцу, славиле су фудбалерке Пожаревца 3:1. Шапчанке су на зачељу и ту ће остати и на крају првенства.
“¢ АТЛЕТИКА ““ Атлетичари АШК Темпа освојили су четири медаље на „Трофеју Београда“. Николина Мандић у трци на 3.000 метара и Ђорђе Кикић у бацању копља били су најбољи и освојили златне медаље. Иван Планко (800 м) и Катарина Гачевић (бацање кугле) освојили су бронзе.
“¢ АТЛЕТИКА ““ Атлетичари „Спринта“ из Бадовинаца освојили су једну златну и три бронзане медаље на Првенству Србије у вишебојима одржаном у Сремској Митровици. Слободан Лукић најбољи је десетобојац Србије међу млађим јуниорима. Бронзе су освојили: Тамара Паунић (млађе јуниорке), Ђорђе Јовановић (пионири) и Немања Мишић.
“¢ РВАЊЕ ““ Такмичари Витеза, употпунили су трофејне витрине са два злата и једном бронзом са Првенства државе за старије пионире у Кањижи. Угљеша Гајић и Илија Петровић освојили су титуле у својим категоријама, док је Момчило Гајић био трећи после неизвесног полуфинала које је изгубио за једна поен. Учествовало је укупно 102 рвача из 22 клуба.
“¢ КАРАТЕ ““ Такмичари Мајура, Којић и Глигорић освојили су златне, а Ања, Сања и Ема Петровић сребрне на 4. Меморијалном турниру “Немања“ у Чачку.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa