Инфо

2. јун 2016.2. јун 2016.
ЗВЕЗДИЦА ИЗ МАЧВЕ

ПОДРЖИМО ВЕЉКА

Популарно дечје музичко такмичење “Пинкове звездице“ ушло је у саму завршницу. Међу 16 најбољих пласирао се и Вељко Чачић из Липолиста. Полуфинале је у петак. Вељко ће уживо певати песму Жељка Јоксимовића “Није до мене“, а његов даљи пласман зависи искључиво од гласова публике.
На аудицију у Шапцу се каже пријавио “безвезе“, али је једини прошао, а затим и међу 90 најбољих у Београду. Био је можда и једини који није имао никакво музичко образовање, а са наставником је почео да вежба тек после другог круга. Такође, међу малобројнима је који су од почетка показали да имају свој стил певања.
-Нисам очекивао да ћу се пласирати овако далеко. Циљ ми је био да прођем прва два, три круга. После наступа увек нађем себи неку замерку и мислим да сам могао боље, каже Вељко.
Поред породице највећа подршка су му другови. Вељко завршава 7. разред ОШ “Војвода Степа“ у Липолисту. Каже да се труди да научи све што пропушта због такмичења и нада се да ће на крају школске године бити одличан. Ипак, додаје да и наставници имају разумевања па умеју да га “поштеде“ када одговара.
Другови ће га подржти и у петак, када долазе да прате његов наступ у “Пинковом“ студију. На такмичењу је стекао и нове пријатеље.
-Дан пре снимања долазимо у хотел па имамо довољно времена за међусобно дуржење. Највише се дружим са Урошем Станковићем и Томиславом Миловановићем. Највише ми се свиђа како певају Антониа Гиговска, Ирнес Дивјан, Жарко Прибаковић и Марко Бошњак, наводи Вељко.
Конкуренција је изузетно јака, али Вељко се нада да би могао да прође у финале, а ако до тамо стигне волео би и да победи, али неће бити разочаран ни ако се то не деси. Такмичење сматра добром одскочном даском за наставак бављења певањем. Волео би да једног дана има каријеру као његов омиљени певач Саша Ковачевић, чије две песме је певао током такмичења.
Вељко је једини представник нашег краја на овом такмичењу. За улазак у финале биће му потребна велика подршка, јер конкуренција долази из највећих градова у Србији, али и из Црне Горе, Мекедоније и Босне и Херцеговине. Одвојите мало свог времена у петак, а порука не кошта много.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa