Инфо

9. јун 2016.9. јун 2016.
ТРЕЋА ЛИГА СРБИЈЕ У АМЕРИЧКОМ ФУДБАЛУ ““ 4. КОЛО

Симић ЗА ПОБЕДУ у последњим секундама

КАФ „Бечејске видре“ ““ КАФ „Шабачке ајкуле“ 13:14 (0:6, 7:0, 6:0, 0:8)
Када је било најважније, Шапчанима се срећа коначно осмехнула и вратила „данак“ из првог кола када су, у Шапцу, поенима неколико секунди пре краја, славили „витезови“ из Клека. Имали су Шапчани улогу фаворита у Бечеју, али нису пружили најбољи меч ове сезоне.
Незгодан терен и време оставили су последице на играче. Прве поене постигле су „ајкуле“. Пас Александра Павловића за 15 јарди и успешно хватање Марка Симића донело је вођство од 6:0, а неуспешна конверзација оставила је исти резултат. Деловало је да Шапчани контролишу игру, када је одбрана Бечеја прочитала акцију гостију, пресекла пас, а лајн бекер Ташковић лопту однео до енд зоне. Успешно претварање Матића донело је „видрама“ и предност. Ствари су деловале још теже по овдашње играче, када је трчањем Пркосовачког, Бечеј дошао до вођства од 13:6. Чинило да је трећи пораз сувише близу. Ипак, добар напад дао је прилику за још једну акцију тандема Павловић ““ Симић. Иако је успешно претварање шутем доносило изједначење, „ајкуле“ су се одлучиле за 2 поена. Још једном Симић је успешан за победу.
Регуларни део сезоне, „Сабац Схаркс“ завршили су на трећем месту групе „Север“ и у четвртфиналу плеј офа путују у Бор, на мегдан „златним медведима“. Уколико славе, последња препрека ка Другој лиги биће бољи из меча софијских медведа и соколова из Обреновца.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa