Инфо

7. октобар 2010.7. окт 2010.
МЕТАЛОПЛАСТИКА САВЛАДАЛА БЕЧЛИЈЕ

ИГРАЛО СЕ И НАВИЈАЛО КАО НЕКАДА

РК “Металопластика“ ““ аон “Фиверс“ 31:25 (19:13)
Спортска хала “Зорка“. Гледалаца 2.500. Судије: Хајек, Мачо (Чешка). Седмерци: Металопластика 2 (2), Фиверс 4 (2). Искључења: Металопластика 10, Фиверс 6 минута. Играч утакмице: Милош Рајичић (Металопластика).
После пуних 22 године, спортска хала “Зорка“ отворила је врата рукометном клубу “Металопластика“, али и њиховим верним навијачима. Пунила се хала скоро до последњих места, и одисала оним истим жаром као осамдесетих година када су “ванземаљци“ на истом терену “прашили“ рукометне великане Кила, Барселоне, Магдебурга, ЦСКА, Стеауе. Млада и перспективна екипа “Пластичара“ пружила је шабачкој публици исто толико узбудљив меч као некада.
У другом колу ЕХФ купа, Шапчани су савладали лидера аустријског првенства екипу Фиверса из Беча са убедљивих шест голова предности. Већ у првим минутима утакмице, домаћи играчи су наметнули свој ритам игре и у пар наврата правили разлику и до седам голова. Организована одбрана, добри котра напади били су несавладиво оружје против кога Бечлије нису имали решење. “Пластичари“ су на одмор отишли са шест голова предности. Други део меча почео је нешто слабије, што су гостујући играчи искорстили и приближили се Шапчанима на само два гола заостатка. Све до финиша играло се гол за голом и у последњих три минута, након сјајних одбрана Рајичића, играчи Металопластике су серијом 6:1 стигли до тријумфа и остварили повољан резултат за реванш наредног викенда у Бечу. Поред Рајичића, одличну игру су показали Лука Митровић и Вељко Милошевић који је постигао низ атрактивних голова са позиције бека.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa