Инфо

16. јун 2016.16. јун 2016.
ПОВОДОМ ПРЕТЊИ И УВРЕДА УПУЋЕНИХ ЗОРАНУ КЕСИЋУ

ПОДРШКА „ГЛАСА ПОДРИЊА“ НАШИМ КОЛЕГАМА

Редакција „Гласа Подриња“ из Шапца најоштрије осуђује отворене претње и најодвратније увреде нашем колеги и колумнисти Зорану Кесићу које су упутили „храбри“ следбеници идеја прошлости који овој земљи никада ништа добро нису донели.
Придружујемо се тврдњама да се ради о договореној и оркестрираној кампањи која је смишљена у главама оних који још живе у деведесетим годинама и који су доказ да промена шињела није истовремено и европски напредак којем Србија тежи.
На овај начин желимо да дамо подршку нашем колумнисти и његовом тиму, са којим редовно сарађујемо, да не поклекну, а знамо да неће, и да ћемо, заједно са њима, бити у првим редовима борбе за слободну, демократску и, пре свега, нормалну Србију.
Подела на издајнике и стране плаћенике неко време није била актуелна у нашем медијском дискурсу, али је сада у центар пажње враћају управо они који су на разноразним „даровима“ изградили своје угледне новинарске каријере. На крају и не чуди мук из редова власти, јер смо навикли на ситуацију прећутне подршке приватним медијима који брукају, пре свега, нашу професију, било да су и питању државни удари или „убијање“ премијера, па све до претњи нашим колегама.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa