Инфо

28. јул 2016.28. јул 2016.
ПОЧИЊУ ОЛИМПИЈСКЕ ИГРЕ У БРАЗИЛУ

ЈУТАРЊИ ДЕРБИ ВАТЕРПОЛИСТА

Летње олимпијске игре у Рио де Жанеиру стартују сутра од један сат после поноћи по нашем времену када национални сервис почиње пренос свечане церемоније отварања Игара, а прва надметања за представнике Србије почињу већ у суботу у преподневним сатима
На борилишта ће најпре стрелци, од 08:30, а већ од 09 сати по нашем времену почиње дерби првог кола ватерполо турнира: Србија ““ Мађарска. Српски тенисери у сингл и дубл конкуренцији прве мечеве очекују од 10:45 или у поподневним сатима, 18:45. Кошаркаши ће “укрстити копља“ са Венецуелом од 22:30, када стартују и одбојкашице против Италије. У суботу ће наступити још пливачи, веслачи и стонотенисери.
Кошаркашице дебитују против Шпањолки у недељу од 13:45, што ће бити једини наступ колективних спортова 7. августа, а започето завршавају стрелци, тенисери, пливачи, веслачи, стонотенисери.
Опет од 9 сати, у понедељак, нашим ватерполистима следи утакмица са Грчком. Репрезентације Србије у кошарци наступају истовремено у понедељак, од 14:15, а ривали су Канада кошаркашицама, односно Аустралија мушкој селекцији. Одбојкашице Порториканке очекују у 17:05. Пливачке квалификације, планиране су од 13 сати, а полуфинала у каснијим вечерњим сатима.
Стрељаштво, стони тенис, тенис, пливање и веслање испуниће српски олимпијски програм у уторак, 9. августа, а нова узбуђења у колективним спортовима имаћемо у среду, 10. августа.
На кошаркашком турниру, наша мушка селекција отвара дербијем против Француске у 14:15 по нашем времену, док њихове колегинице од 15:30 очекује утакмице са првим фаворитом, САД. Пола сата раније, од 15, сусрешће се представници истих држава у женској одбојци. За разлику од првих дана, у среду ће ватерполисти наступати најкасније, од 19:30 и то у дуелу са домаћином. Уз поменуте сингл спортове, 10. августа очекујемо и борбе џудисте, Александра Кукоља.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa