Инфо

28. јул 2016.28. јул 2016.
ЖРК “МЕДИЦИНАР“ ПРЕД СЕЗОНУ

ПЛЕЈ ОФ АМБИЦИЈЕ

Медицинар лагано склапа тим за наредну сезону. Прошлогодишњи финалист Купа и шестопласирани тим Супер лиге жели корак више у 2017. години и циља плеј оф
Пре две године “Медицинар“ је био новајлија у лиги. Суперлигашки статус шабачке рукометашице потврдиле су прошле сезоне, оствариле историјски пласман у финале Купа, а трећа сезона треба да потврди Медицинару статус једне од бољих женских рукометних екипа у Србији. Задатак да то учини са клупе има Жељко Кукић, који ће сада самостално предводити “медицинарке“.
- Радимо корак по корак. У складу са могућностима, формирамо респектабилан састав који се неће прибојавати било кога и играти самоуверено ““ истиче Кукић.
Капитен тима, Ана Радовић, биће предводник екипе на паркету и наредне сезоне, а играчкој улози додала је и улогу спортског директора шабачког клуба.
- Уз играчко искуство, Ана познаје играчице против којих је играла и игра и јако добро зна која рукометашица може бити добро појачање, а искуством ће унапредити и рад управе ““ додаје председник УО Дејан Павловић.
Управо Павловић ће о женској Супер лиги Србије бринути и са позиције потпредседника Управног одбора Заједнице суперлигаша Супер лиге Србије за жене.
Из године у годину унапређујемо рад Медицинара, а такав систем желим да имплементирам у Заједницу како би домаћа лига постала респектабилнија ““ наглашава Павловић.
До овог тренутка, конкуренцију у екипи појачале су: Маријана Танић и Станисављевић (Раднички КГ), Јована Перић и Милица Ранчић (Минаква) Наташа Гудурић (Раднички БГ), Милица Ранчић (Минаква) и Костић (Инђија), а сарадњу је продужила и Александра Ручнов.
У управи су сви оптимисти, верују у тим и тренера, а надају се да ће сарадња са Градском управом бити коректна као и до сада. Жреб је одлучио да у првом колу, Шапчанке гостују у Крагујевцу, а потом у салу Гимназије долази “Железничар“ из Инђије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa