Инфо

28. јул 2016.28. јул 2016.

АНКЕТА: ГДЕ ЛЕТУЈУ ШАБАЧКИ ПОЛИТИЧАРИ

Драган Нинковић, директор ЈКП “Стари Град“
-Традиционално већ 14 година летујем са породицом “у тазбини“ у Котору. Тамо се најбоље осећамо, па о другим дестинацијама и не размишљамо, тако да нисмо разматрали ни летовање у Србији и коришћење ваучера.

Божидар Катић, члан Градског већа
-Ове године са породицом летујем у Платамонасу, у Грчкој. На одмор ћемо ићи крајем августа, као и увек, после Церског марша. Обзиром да су деца мала, Олимпијска регија је, онако, баш по мери, и по удаљености и по приступачности. За нас је Грчка и једини избор за море. Ако не можемо у Грчку, не идемо нигде ван Србије. Једноставно желим да се осећамо пријатно и добродошло на месту на ком проводимо одмор.

Драган Николић, члан Градског већа
-Ове године ћу, са породицом летовати у Грчкој. Планирамо да идемо у другој половини августа. Још нисмо одлучили да ли ће то бити Олимпик Бич или Паралиа. Били смо тамо и раније и свиђа нам се.

Славиша Костадиновић, члан Градског већа
-Летовао сам у Врднику са породицом пет дана. Нисмо били тамо па смо желели да видимо како је, а и одговарало нам је јер је дете мало, а супруга трудна. Лепо смо се провели. Цене су веома прихватљиве. Последњих година иначе имамо жељу да обилазимо туристичке дестинације по Србији. Наша земља има толико занимљивих и атрактивних места, а ми тога уопште нисмо свесни. Ваучере нисмо користили. Нисмо се распитали ни да ли може у смештају у ком смо били.

Александар Пајић, повереник Српске напредне странке
- Због великог броја пословних обавеза још увек нисам користио годишњи одмор. Пошто су деца велика самостално су ишла на море. Искористићу крај августа да одемо у породичну кућу у Доњем Црниљеву и бар на неколико дана опуштено изађемо из бурне и брзе свакодневице. Мислим да је одлука великог броја грађана који користе ваучере прави начин промовисања лепота Србије.

Горан Стојићевић, помоћник градоначелника за образовање
-После неколико деценија осмелио сам се да одем у Хрватску на море. Пресудила је близина њиховог мора и цене које су прихватљивије него на пример у Грчкој, па нам је то одговарало због мале деце. Провели смо 10 дана у Малонском и било нам је веома лепо и пријатно.

Душан Костадиновић, заменик градоначелника
-Ове године највероватније нећу ићи нигде на летовање. Због јако много обавеза и одговорности које сам преузео, нисам у прилици да одсуствујем дуже од пар дана. Надам се да ћу у наредних месец дана наћи времена да са породицом одем негде бар на продужени викенд.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa