Инфо

11. август 2016.11. авг 2016.

КОМШИЈСКИ ДЕРБИ

Дуго се чекало на лигашки дерби суседних села. “Будућност“ Поцерски Добрић већ неколико година је стабилан члан Међуопштинске лиге, док је “Слога“, претходне сезоне коначно скоцкала тим кадар да освоји титулу у Општинској лиги и тако заказала дуеле о којима ће се причати дуго после последњег звиждука. Први ће се чути у недељу од 17 часова
Новајлија се из Касарских ливада вратио са бодовима и пун оптимизма улазе у дерби, али уз дозу опреза.
- Иза нас је тежак меч у Касарским ливадама. Победа је велика, али је “цена“ два повређена играча. Но, без обзира на то, имамо обавезу према навијачима да играмо на победу. После неколико година играмо против комшија и тријумф би био велики подстрек за даље ““ сматра Предраг Исаиловић, део управе клуба.
Шта тек рећи за старт екипе из Добрића. Жаргонски речено, “разбили“ су Дрину, постигли девет голова, али немају илузије да их у Богосавцу очекује лак меч.
- Мислим да имамо тим за врх табеле. Виши ранг није императив, али нећемо пропустити прилику уколико се укаже. Нама је јако драго што се поново игра дерби, мислим да смо квалитетнији, но свакако ће бити тешка утакмица, онаква какав дерби треба да буде ““ верује Зоран Ђокић (УО ФК “Будућност“).
У последњим лигашким дуелима славили су домаћини у Добрићу 1:0, и у Богосавцу 4:0.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa