Инфо

25. август 2016.25. авг 2016.

ЦЕР ОДНЕО “ДАРОВЕ“

ФК “ЛИПОЛИСТ“ ““ ФК “ЦЕР“ 1:2 (1:1)
Липолист. Гледалаца: 150. Гл. судија: Илић (Шабац), помоћници: Веселић и Вуковић (оба Дубље). Стрелци: Суботић у 45. за Липолист; Маштраповић у 43. и Чобанов 48. за Цер. Жути картони: Чачић, Петковић (Липолист); Кнежевић, Којић, Чобанов, Тадић, Марић (Цер). Црвени картони: Чачић (Липолист) и Марић (Цер).
ЛИПОЛИСТ: Стеванић, Д. Чачић, Брзаковић, Вујић, Суботић, Каровић, Божанић, Да. Бељић (А. Чачић), Стојковић, Петковић (Де. Бељић), Мијаиловић.
ЦЕР: Кнежевић, Ћосић, Суботић, Марић, Тадић, Којић, Чобанов, Милинковић, МАШТРАПОВИЋ, Маринковић (Ми. Драксимовић), Вуковић.
Свечарску атмосферу на Велику Госпојину у Липолисту, поквариле су комшије из Петковице. Готово две деценије је прошло од претходног званичног дуела Цера и Липолиста, а првог ће се радије сећати гости. Најинтересантнији тренуци виђени су између 43. и 48. минута. Играч утакмица Маштраповић довео је госте у вођство, а када је Суботић изједначио у последњим тренуцима првог дела, деловало је да домаћи имају психолошку предност. Ипак, домаћима је расположење покварио одлични Чобанов у првим минутима наставка. До краја, Липолист је нападао, тим из Петковице се организовано бранио. Било је прилика испред Кнежевића, али мрежа је остала мирна.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa