Инфо

25. август 2016.25. авг 2016.

ПОЗДРАВ И ЗАХВАЛНОСТ МЛАДИМ СПАСИОЦИМА

Свежа јутра и краћи августовски дани најављују и крај летње, купалишне сезоне на познатој градској плажи Стари град. Градска власт је и ове године препознала сву неопходност ангажовања обучених, младих спасилаца за безбрижно и безопасно купање грађана. Плажа је по свим стандардима сигурности обележена бовама које упозоравају децу и слабије пливаче докле смеју безбрижно да пливају.
На три наменска “торња“ налазила су се по два спасиоца који су савесно надгледали понашање купача, а оне који нису поштовали правила купања у зони њихове одговорности, упозоравали су пиштаљкама.
Главни координатор спасилачке екипе Стеван Антић, његов помоћник Страхиња Куртај и ништа мање заузети и одговорни Марко Бошковић, Никола Јуришић, Филип Дрманац и Јован Стефановић су допринели да се ова, као и ранијих година, купалишна сезона заврши безбедно. Својим професионалним понашањем млади спасиоци су у потпуности оправдали поверене им одговорне задатке и без обзира што је градска каса мало олакшана, доказано је да људски живот нема цену.
Поздрав вредним момцима до следећег лета!
Г.С.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa