Инфо

8. септембар 2016.8. сеп 2016.
САНАЦИЈА АМБУЛАНТЕ У ШТИТАРУ У ТОКУ

ТРАЈНО РЕШЕЊЕ НОВА АМБУЛАНТА

Санација амбуланте у Штитару почела је прошле седмице. Почели су радови на санацији простора, како би се обезбедили адекватни услови за рад. Ову амбуланту посетили су представници Града, већници др Бранко Вујковић и Наташа Радовановић који су разговарали са руководством установе, запосленима и мештанима. Дугорочно решење проблема је изградња нове амбуланте, истакао је др Бранко Вујковић, наглашавајући да Град Шабац подржава иницијативе руководства које за циљ имају даље унапређење квалитета услуге и рад Дома здравља Шабац.
-Послови који се раде у овој амбуланти, неопходни су да би се обезбедили основни услови за рад и лечење наших суграђана из Штитара. Ни овим радовима проблем се не решава дугорочно, јер је такво решење само изградња нове амбуланте. Град је наравно спреман да изађе у сусрет потребама наших суграђана на целој територији, али овде очекујемо и сарадњу и разумевање мештана, јер проблем представља проналазак адекватне локације. Позивам зато све житље Штитара да нам у томе помогну, јер желимо да им здравствена услуга буде доступна у адекватно опремљеној амбуланти. Град и ДЗ Шабац су у протеклих петнаестак година изградили пет и реконструисали готово све објекте на целој територији. Како је реч о старим зградама, потребно је континуирано улагање у њихово одржавање, а на местима као што је ово или рецимо Јевремовац, потребна је изградња новог објекта, навео је Вујковић.
Одборница у локалном парламенту, Раденка Гајић, која живи у Штитару захвалила је Дому здравља и Граду на пруженој помоћи и подршци, уверена да ће мештани овог села и сами показати заинтересованост за решавање овог проблема и да ће се кроз партнерство пронаћи адекватно решење.
Преузето са званичне интернет пр

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa