Инфо

22. септембар 2016.22. сеп 2016.
КОНФЕРЕНЦИЈА ПОВЕРЕНИШТВА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

СРЕДСТВА ЋЕ БИТИ ДОСТУПНА

Повереништво Српске напредне странке одржало је у уторак конференцију за медије, на којој су демантовали наводе градоначелника Шапца Небојше Зеленовића да Србија неће моћи да користи средства из ИПАРД фондова. Повереник СНС за Шабац Александар Пајић је навео да су она сам тренутно недоступна нашим пољопривредницима. Према његовим речима, требало је само прочитати изјаву министра пољопривреде и видети да је дошло до тренутне суспензије акредитације за приступ средствима. Пајић је рекао да ће ова средства бити доступна у наредном периоду.
-Одборничка група СНС у Скупштини града је у више наврата у претходном периоду тражила да се обелодани коме је, по којој цени и којим условима издато земљиште у власништву града. До сада одговор нисмо добили. Више од 250 хектара је 2011. године дато под закуп на по 20 година. Дељено је партијским друговима, рекао је Пајић.
На конференцији је било осврта и на предизборна обећања. Пајић је подсетио да је свим месним заједницама обећано да ће им новац од пореза на имовину њихових грађана бити доступан.
-Савети МЗ су већином оформљени од грађана који подржавају СНС. Те МЗ су кажњене недобијањем средстава. МЗ Мајур на рачуну фиктивно има 8 милиона динара, има и пројекте, међутим нема трансфера средстава према њима, рекао је Пајић.
М.М.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa