Инфо

29. септембар 2016.29. сеп 2016.
ДЕРБИ МЕЂУОПШТИНСКЕ ЛИГЕ „ПОЦЕРИНА“

СИЛОВИТО И УБЕДЉИВО

ФК “КАРАЂОРЂЕ“ ““ ФК „ЦЕРИЋ“ 1:4 (1:2)
Мишар. Гледалаца: Гл. судија: Дикановић, помоћници: Мијатовић и Бајер (сви Шабац). Стрелци: Ђорђевић у 44. за Карађорђе; Ђукановић 6. Живковић 30. Филиповић 85. и Дамњановић у 89. минуту за Церић.
КАРАЂОРЂЕ: И. Бошковић, Ђукановић, Димитријевић, Бурмазовић, Ма. Петровић, Драшковић, С. Бошковић, Николић (Ми. Петровић), Станојевић (Јанић), Пантелић, Ђорђевић.
ЦЕРИЋ: Будаковић, Галонић, М. Јанковић, Павловић, Ћукановић, Лукић, ЖИВКОВИЋ, Мијалковић, Б. Јанковић, Гошић (Филиповић), Матић (Дамњановић).
Тешко је сада некога прогласити шампионом, али у овом тренутку, „Церић“ делује најквалитетније у МОЛ „Поцерина“. Много се очекивало од дербија у Мишару, а очекивања су испунили само гости.
Од почетка екипа из Миокуса је деловала свежије и самоувереније. Није прошло много а арбитар Дикановић оправдано показао на белу тачку. Сигурни реализацију имао је Ђукановић. Убрзо је одличан напад по боку гостију и добар центаршут Јањића у гол главом претворио Живковић. Читав први део „Карађорђе“ није дошао у иоле озбиљну прилику, а наду су им поклонили играчи Церића. Једанаестерац за домаће реализовао је Ђорђевић за 1:2 у 44. минуту. Гол је дао снагу Мишарцима и били су тим који је имао више лопту у поседу у трећој четвртини утакмице. Но, сва иницијатива била је јалова јер је одбрана Церића играла беспрекорно. Када су већ домаћини почели да губе снагу, одличне контре Церића донеле су нова два поготка. Најпре Филиповић а потом и Дамњановић погађају мрежу за сигурну и убедљиву победу.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa