6. oktobar 2016.6. okt 2016.

MIKODENTAL APSOLUTNI POBEDNIK NA SAJMU MEDIDENT 2016


Šabačka kompanija „Mikodental“ postigla je izuzetan uspeh na ovogodišnjem Sajmu medicine i stomatologije u Beogradu.
Najveće priznanje Sajma medicine i stomatologije - Plaketu MEDIDENT, kompanija Mikodental d.o.o. ““ Šabac, nagrađena je za M4 ““ novi CAD/CAM sistem, kompanije Zirkonzahn iz Italije.
Mikodental je generalni zastupnik ovog italijanskog proizvođača za ceo region. Pošto su na štandu kompanije ugostili svoje brojne poslovne partnere iz čitavog regiona, jasno je da je ovogodišnji MEDIDENT imao široku internacionalnu publiku.
Dobitnici Specijalnog priznanja Medident-a u oblasti dentala su Mikodental d.o.o. ““ Šabac za ZUBLER VARIO 200 ZR Revolucionarna peć za pečenje keramike na cirkonijum osnovi sa novom TTC tehnologijom, 2. Mikodental d.o.o. ““ Šabac za Diplomat Adept DA370/DA380 Stomatološka jedinica iz serije Premium line DIPLOMAT DENTAL-A, Mikodental d.o.o. ““ Šabac za VINTAGE MP Uni-Layer Univerzalna jednoslojna mikro-keramika za metal, firme SHOFU.
-Tradicionalno učestvujemo na Sajmu medicine i stomatologije i to ne bismo radili da nismo zadovoljni, ali ove godine smo prezadovoljni. Kompletan utisak je odličan - od našeg sajamskog nastupa, preko broja posetilaca, jer je na našem štandu gužva od otvaranja do zatvaranja hale, do organizacije manifestacije i komunikacije sa našim poslovnim partnerima sa Sajma, za naš list je izjavila Damjanka Đurić, direktor Mikodentala.



Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa