6. oktobar 2016.6. okt 2016.
PRODAJNA IZLOŽBA PU „NAŠE DETE“ OKUPILA VELIKI BROJ RODITELjA I DECE

ŠARENI SVET RUKOTVORINA

Mnogobrojne aktivnosti povodom obeležavanja Dečje nedelje prošlog četvrtka dobile svoj epilog otvaranjem tradicionalne manifestacije ispred stare Robne kuće
Kako to tradicija nalaže, kada je u pitanju Predškolska ustanova „Naše dete“, mnogobrojne aktivnosti povodom obeležavanja Dečje nedelje, dostigle su vrhunac Prodajnom izložbom. Ono što su prethodni vremenski period vaspitači zajedno sa decom i roditeljima pripremali prošlog četvrtka našlo se na štandovima. Raznorazne rukotvorine primamile su veliki broj posetilaca među kojima su najbrojniji bili roditelji i deca.
- Dečja nedelja veoma je specifična sama po sebi zato što se upravo tada deca otvaraju prema gradu, roditelji su upućeni na vaspitače, vaspitači na roditelje, deca između sebe, sve u jednoj saradnji. Ova Prodajna izložba samo je završni deo, odnosno finale jednog procesa za koji se pripremamo veoma dugo ““ izjavila je Sandra Mićić, direktorka PU „Naše dete“.
Zadovoljstvo viđenim izrazio je i predsednik Skupštine grada Nemanja Pajić.
- Drago mi je da ova manifestacija zajedno sa našom decom raste i razvija se i da je iz godine u godinu sve posećenija. Imamo sve više roditelja koji je posećuju kako bi videli šta su njihova deca uradila. Takođe mi je drago što se deca iz Predškolske ustanove ističu u odnosu na drugu. Zato smo mi u Gradskoj upravi zajedno sa menadžmentom Predškolske ustanove radili na tome da se poveća obuhvat dece koja idu u predškolsku ustanovu. Mi sada imamo tri nova vrtića. Kako imamo više dece sigurno će i ova manifestacija biti bolja. Možemo samo da uživamo i da budemo ponosni jer deca jesu najvažnije što imamo. Moramo uživati u njihovom odrastanju što ova manifestacija upravo to i pokazuje ““ rekao je Pajić.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa