20. oktobar 2016.20. okt 2016.
UBISTVO U ŠABAČKOJ MALI

Osumnjičeni brzo uhapšeni

U petak, oko 18 sati, u ulici Stojana Čupića, nožem je izboden E. B. iz Šapca star 22 godine. Lekari Opšte bolnice Šabac za njegov život borili su se do 20 sati, kada je preminuo. Zbog sumnje da su učestvovali u ovom ubistvu uhapšeni su S. V. star 26 godina i 20-godišnji M. F.
Ubistvo se dogodilo na sred ulice Stojana Čupića, u šabačkoj Mali, kada su osumnjičeni presreli E. B. da bi nakon verbalnog sukoba jedan od osumnjičenih nekoliko puta oštrim predmetom ubo nastradalog. Žrtva je povredama podlegla dva sata kasnije. Nezvanično, svi akteri sukoba su se dobro poznavali od ranije. Policijska uprava u Šapcu nije izdala zvanično saopštenje o ovom događaju, a povodom ubistva koje je potreslo Šabac oglasio se gradonačelnik Nebojša Zelenović.
- Građani Šapca nemaju razloga da brinu. Nadležne gradske službe su u stalnom kontaktu sa Policijskom upravom i Javnim tužilaštvom, kako u konkretnom slučaju ubistva koje se dogodilo u Šapcu, tako i u svim drugim slučajevima. Prošlonedeljno ubistvo je, prema informacijama koje imamo, plod jedne nesrećne svađe. Generalna bezbednost građana Šapca je na visokom nivou, ali je potrebno da u ovakvim situacijama građani budu dobro informisani, rekao je gradonačelnik Šapca.
M.S.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa