10. novembar 2016.10. nov 2016.
SAOPŠTENjE PK “DELFIN“ ŠABAC

ODLIČNA SARADNjA SA VK „ŠABAC“

Najoštrije osuđujemo izjavu gospodina Vojislava Mijića koji je na konferenciji za medije održanoj u utorak, 15. novembra, u cilju lične promocije, zloupotrebio ime i ugled Plivačkog kluba “Delfin“. O moralnom liku pomenutog gospodina i činjenici da njegov klub i nema članova, neću da komentarišem, ali njegova izjava koju je dao u ime mog kluba je krajnje zlonamerna i nema sportsku pozadinu.
Plivački klub “Delfin“ ima odlične uslove za rad na Šabačkom bazenu i veoma dobru saradnju sa Vaterpolo klubom “Šabac“, kao i Gradskom upravom grada Šapca koja nama pruža značajnu podršku sve ove godine našeg uspešnog i mukotrpnog rada. Plivački klub “Delfin“ je sportski kolektiv i ne želi da bude upleten u očite prljave političke igre koje su ovde po sredi.
U narednim danima, u dogovoru sa advokatima, podnećemo krivičnu prijavu protiv gospodina Mijića zbog štete koju je svojim istupom naneo mom klubu.
Molimo Vas da, u skladu sa Zakonom o javnom informisanju, ovaj demant objavite u Vašoj prvoj narednoj informativnoj emisiji, odnosno štampanom izdanju.
S poštovanjem
Nebojša Poznanović, predsednik i trener PK “Delfin“

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa