2. mart 2017.2. mar 2017.
Probajte da zaronite
BESPLATAN ČAS RONjENjA NA GRADSKOM BAZENU

Probajte da zaronite

Spasilačko društvo “Zaslon” organizuje promotivnu kampanju ronjenja na Gradskom bazenu. Akcija će trajati tokom marta, a ukoliko bude većeg interesovanja produžiće se i u aprilu. Besplatan je jedan čas, ali organizatori kažu da neće odbiti nikoga kome se svidi, a želi da dođe i drugi put.
- Kampanju počinjemo sa sportskim klubovima iz grada. Svi zainteresovani pojedinci mogu doći u jednom od dva redovna termina, nedeljom od 19:30 i sredom od 21 sat. Možemo organizovati čas i u nekom drugom terminu, ukoliko bude najmanje četvoro zainteresovanih kojima to vreme odgovara. Čas traje sat vremena, a jedan deo je teorijski. Kome se svidi može da krene na neki od kurseva. Osnovni kurs ronjenja podrazumeva pet časova u bazenu i pet časova u otvorenim vodama, kaže Marko Jovanović, sertifikovani instruktor ronjenja.
Ronjenje najveću dobrobit ima u borbi protiv stresa, a pokazalo je povoljne rezultete i kod terapije dijabetesa. Kažu da se osećaj može porediti sa meditacijom.
Organizatori zahvaljuju Gradskom bazenu, gde od otvaranja organizuju kurseve ronjenja. Zainteresovanima poručuju da je sva oprema obezbeđena, a sve što im treba je dobra volja.
Zainteresovani se mogu prijaviti na brojeve telefona 063/83-26-445 i 063/329-041, kao i na imejl sdzaslonŽgmail.com i na Fejsbuk profilu Spasilačko društvo “Zaslon”.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa