6. april 2017.6. apr 2017.
KONFERENCIJA POVERENIŠTVA SRPSKE NAPREDNE STRANKE

PONOSNI NA LIDERA

Povereništvo Srpske napredne stranke održalo je u ponedeljak konferenciju za medije na kojoj su tema bili rezultati predsedničkih izbora u Šapcu i Mačvanskom okrugu. Kandidat koalicije okupljene oko SNS-a, Aleksandar Vučić, na teritoriji Šapca je osvojio 53 odsto glasova, dok je u drugim opštinama Mačvanskog okruga taj procenat znatno veći.
Poverenik SNS-a za Šabac Aleksandar Pajić izjavio je da je Aleksandar Vučić svojim rezultatima zaslužio poverenje Šapčana.
-Pre izbora mnogi su pomislili da su dostojni funkcije predsednika, ali izbori su pokazali kolika je moć i uvaženost Aleksandra Vučića u Srbiji. Građani su glasali za predsednika države koji je sposoban da održi mir i stabilnost, ali i prosperitet i napredak Srbije. Kandidati drugih političkih opcija doživeli su debakl u Šapcu. Nadamo se da će u gradu, u vrlo bliskom periodu, doći do nove odborničke većine i da će se napraviti nove koalicije, jer su građani rekli šta misle o SNS-u, rekao je Pajić.
Čelnici SNS-a, čestitali su svom kandidatu na pobedi i zahvalili građanima koji su glasali Aleksandra Vučića, kao i svojim aktivistima koji su učestvovali u kampanji.
Boban Birmančević, jedan od šefova Izbornog štaba SNS-a u Šapcu istakao je da su ostvareni rezultati za respekt. Prema njegovim rečima Aleksandar Vučić je bio, pre svega, kandidat građana.
-Ono što smo najavljivali u kampanji to se i desilo, ostvarena je pobeda u prvom krugu. Građani se ne mogu kupiti, znaju ko je i šta uradio za njih u prethodnom periodu i ko će nastaviti tako da radi. Izbori se dobijaju na osnovu rezultata. Vučićeva kampanja su bili rezulatati od 2012. do sada, rekao je Birmančević.
Na konferenciji je saopšteno da su prijavljene jako male nepravilnosti koje nisu uticale na rezultat i da ponavljanja glasanja sigurno neće biti.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa