6. jul 2017.6. jul 2017.
SPAS OD VRUĆINE
OTVORENI BAZENI U KOCELjEVI

SPAS OD VRUĆINE

Proteklih dana spas od letnjih vrućina Koceljevčani su potražili na gradskom, ali i na “Kraljevim bazenima” u okviru motela “Dvorac Ivanović”.
U odnosu na prošlu godinu na lokalnom kupalištu kojim upravlja JKP “Progres”, cena ulaznice povećana je za 50, te za korišćenje usluga treba izdvojiti 200 dinara, bez obzira na uzrast posetilaca i period proveden na bazenu. Upotreba suncobrana i ležaljki iziskuje dodatni novac pa za njih treba dati još po sto dinara. Posetioci ovog kupališta su zadovoljni higijenom, ali smatraju da je broj raspoloživih suncobrana nedovoljan kao i da je neverovatno da u proteklih nekoliko decenija, koliko bazen postoji, upravljaču nije palo na pamet da posadi drvo i kupačima obezbedi dodatnu zaštitu od sunca.
Svi oni koji žele da uživaju u plivanju na “Kraljevim bazenima” potrebno je da izdvoje 500 dinara, ali cena ulaznice obuhvata i korišćenje ležaljke i suncobrana. Prema rečima poslovodstva motela “Dvorac Ivanović” svi gosti koji dođu na porodični ručak u restoran ovog ugostiteljsko-turističkog objekta mogu potpuno besplatno koristiti usluge bazena. Sem toga neplivači imaju priliku da svakodnevno pohađaju jednosatnu školu plivanja.
V. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa