6. januar 2011.6. jan 2011.
MUZIČKA ŠKOLA „MIHAILO VUKDRAGOVIĆ“

MALI VELIKI UMETNICI

Poslednjeg utorka dve hiljade desete hodine u Velikoj sali Kulturnog centra održan je novogodišnji koncert za najmlađe učenika Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“
Pred prepunom salom Kulturnog centra održan je koncert učenika pripremnog i nižih razreda Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“. Gosti na ovom koncertu bili su učenici petog razreda OŠ „Vuk Karadžić“ iz Mačvanskog Pričinovića koji su i otvorili koncert sa Mocartovom „Dečjom pesmom“ i učenici šestog razreda iz iste škole koji su završili program koncerta sa Mancinijevom temom Pink Pantera. Učenike iz Mačvanskog Pričinovića uvežbala je prof. Snežana Šalai-Tibor.

- Šta ima lepše nego od uživanja danas uz ove divne male-velike umetnike i radovaćemo se isteku stare i dočeku nove 2011. godine. Želim vam srećne novogodišnje i božićne praznike, da ih provedete sa svojim porodicama u radosti, ljubavi i slozi. Verujem da ćemo svi uživati i izaći iz ove sale sa toplinom u srcu, rekla je Branka Todorović.

Gosti su otvorili koncert, a zatim je Vukosava Radić, učenica prvog razreda Muzičke škole, na gitari, u klasi prof. Branislava Đukanovića, odsvirala pesmu „Zvončići“. Svoje umeće na klaviru pokazao je Rastko Mitrović, učenik u klasi prof. Miloša Milutinovića, koji je odsvirao „Jesenji pejzaž“ od Džiloka. Pesme „Kiša pada“ i „Na kraj sela“ na gitari odsvirala je Andrea Milinković iz pripremnog razreda u klasi prof. Maje Mirković. Zatim je nastupio Dragoslav Vasiljević, učenik drugog razreda u klasi prof. Katje Milošević, koji je na harmonici odsvirao „Medvedića“ od Mjaskova.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa